Uitgezonderd. en Capitole Gent verplaatsen ook Pocahontas, de musical

Pocahontas

Theaterhuis Uitgezonderd. heeft beslist om ook de familiemusical Pocahontas te verplaatsen naar september. Deze productie zou op zaterdag 4 april in wereldpremière gaan in Capitole Gent. Producenten James Cooke en Bob Jennes hebben samen met de directie van de Sportpaleisgroep beslist om deze voorstellingen toch te verplaatsen, ook al geldt het verbod van de overheid voorlopig maar t.e.m. 3 april.
“We zijn als productiehuis bijzonder hard getroffen door deze maatregelen met twee voorstellingen die binnen een periode van drie weken in première zouden gaan”, vertelt Bob Jennes, zakelijk producent bij Uitgezonderd. “We zijn dan ook heel blij dat we ook hier net als voor Assisen 3, De wurgmoord kunnen rekenen op onze cast en creatives om hun schouders mee onder deze verplaatsing te zetten.” Uitgezonderd. neemt met deze proactieve beslissing haar verantwoordelijkheid. “Net bij een familiemusical komen de meest kwetsbare groepen met elkaar in aanraking. We hebben steeds veel grootouders en kinderen samen in de zaal, en laat nu net dat onmogelijk zijn vandaag”, legt James Cooke uit. “Dit verhaal is te mooi om te vertellen, zodat annuleren geen optie is.”

Iedereen die al een ticket gekocht heeft zal eerstdaags gecontacteerd worden.
Nieuwe tickets kunnen besteld worden vanaf maandag 16 maart.

POCAHONTAS DE MUSICAL – PRAKTISCHE INFO

Pocahontas, een nieuwe familiemusical van Uitgezonderd.
in Capitole te Gent

Met:
Silke Mastbooms – Juan Gerlo – Giovanni Kemper – Ivan Pecnik – Brahim Attaeb – Kobe Van Herwegen – Junes Callaert – Stijn Proesmans

Producenten: Bob Jennes en James Cooke
Regie: Jaak Lema
Script: Tijl Dauwe
Muziek en liedjes: Sam Verhoeven

Tickets & info via www.uitgezonderd.be of 070-345.345

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.