Play4 eert Matthew Perry met dagelijkse Friends-heruitzendingen en Play5 met de film ‘17 Again’

Matthew Perry
©Play

Afgelopen zaterdag werd Matthew Perry (54) levenloos aangetroffen in zijn jacuzzi. Wereldwijd wordt getreurd om het veel te vroege overlijden van de getalenteerde acteur.

Perry, wiens naam synoniem staat voor de iconische rol van Chandler Bing in de legendarische Amerikaanse serie ‘Friends’, was geliefd in Hollywood en ver daarbuiten.

De serie werd voor het eerst in Vlaanderen geïntroduceerd door het toenmalige VT4. Sindsdien hebben fans van de zes vrienden hun toevlucht gevonden bij Play4, waar de Friends-fans van maandag tot en met donderdag terecht kunnen voor de avonturen van Chandler, Ross, Rachel, Monica, Joey en Phoebe. Geheel toevallig markeert vanavond een bijzonder moment, met de uitzending van de allerlaatste aflevering van de reeks, gevolgd door de allereerste aflevering.

Friends is een van de populairste sitcoms aller tijden die zowel jong als oud aanspreekt. De serie liep van 1994 tot 2004, besloeg 10 seizoenen en 236 afleveringen, en werd meer dan een miljard keer gestreamd. Dat gaf in juni 2021 voldoende vertrouwen voor een eenmalige reüniespecial, ‘Friends: The Reunion’. ‘Friends’ kreeg 6 keer een Emmy® Award, een erkenning van de hoogste orde in de Amerikaanse televisiewereld.

17 Again

Naast Play4 eert ook Play5 Matthew Perry met de film ‘17 Again’ uit 2009, vanavond om 20u35 (in plaats van ‘Nanny McPhee). In de film ondergaat Matthew Perry door een magisch toeval een transformatie waardoor hij 20 jaar jonger wordt en verandert in een 17-jarige Zac Efron.

Ontdek of herontdek de avonturen van Chandler (Matthew Perry), Rachel (Jennifer Aniston), Monica (Courteney Cox), Phoebe (Lisa Kudrow), Joey (Matt LeBlanc) en Ross (David Schwimmer) in ‘Friends‘, van maandag tot en met donderdag om 18u50 op Play4 en GoPlay, en de film ‘17 Again’ vanavond om 20u35 op Play5.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.