Red Bull All The Way – het grootste brommerevent van België – is back!

Red Bull All The Way

Jij rijdt in het weekend rond op je trouwe Flandria, Mash of Camino, sleutelt avonden lang aan een zeldzame oldtimer of vindt brommers gewoon super? Goed nieuws, want op zaterdag 9 mei 2020 is Red Bull All The Way helemaal terug! Voor deze derde editie – opnieuw met start en finish in Oudenaarde – schreven ondertussen al 1000 mensen zich in. Ondertussen is er een wachtrij geopend : https://www.redbull.com/be-nl/events/red-bull-all-the-way. Kortom: Red Bull All The Way is het grootste brommerevent van België!

De organisatie zorgt voor deze derde editie voor een nóg hoger rock-‘n-rollgehalte met enkele nieuwigheden. Zo wordt het adembenemend mooie parcours doorheen de Vlaamse Ardennen en Pays de Collines aangepast en uitgebreid. De riders krijgen dit jaar 149 kilometer parcours met 23 hellingen en 4 challenges voor de kiezen. Daarnaast kan je nagenieten op een coole afterparty en zelfs de nacht doorbrengen op vrijdag en/of zaterdag op de camping in Oudenaarde.

Dat er ondertussen al 1.000 mensen inschreven bewijst dat België graag met de brommer rijdt. De voorbije edities zagen jong en oud inschrijven. Vriendengroepen van over het hele land natuurlijk, maar ook vaders met zoonlief. Of zonen met hun vaders, te zien hoe je het bekijkt. Om over de tal van brommerclubs nog maar te zwijgen, waarvan zelfs eentje uitsluitend uit vrouwen bestond. Dat het duidelijk mag zijn: Belgen hebben een hart voor een ronkende motor, de geur van tweetakt en bakken fun.

Heel het weekend ‘all the way’

Wie na de brommertocht graag nog even nageniet van Red Bull All The Way kan de benen komen losgooien tijdens de coole afterparty. Daarbovenop hoef je niet gelijk na het event of de afterparty weer huiswaarts te keren. Tijdens het weekend van 9 mei kan je vrijdag en/of zaterdag overnachten bij ‘The Outsider’. Op het campingterrein aan de Donkvijver in Oudenaarde kan je met een camper of tent gezellig vertoeven met vrienden.

Meer info en je inschrijven voor de wachtrij kan via www.redbull.be/alltheway

Praktisch:

Red Bull All The Way

Zaterdag 9 mei 2020 van 8u tot 22u

Markt in Oudenaarde

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.