Liers Cultuurcentrum en The Dungeon presenteren plaat ‘Vuil Water’ en ‘Het Geluid Van Lier’

Vuil Water
©Cultuurcentrum LIER

Tijdens het cultuurseizoen 2019-2020 was de rode draad doorheen het programma van het Liers Cultuurcentrum muziek die op een of andere manier verbonden is met Lier. In het kader hiervan bundelden het Liers Cultuurcentrum en Bart Crocaerts van de Lierse opnamestudio The Dungeon de krachten om speciaal voor de gelegenheid de plaat Vuil Water uit te brengen waarop Lierse artiesten Lierse nummers coveren: Ruben Block doet Sylver, DJ Wout doet F.O.D., The Wolf Banes doen De Kreuners, ….

De plaat heet ‘Vuil Water’ en wordt op zaterdag 26 september voorgesteld door Jan Delvaux en Jimmy Dewit (aka DJ Bobby Ewing) van Belpop Bonanza in het CC De Mol in Lier. De voorstelling is uitverkocht.

Eveneens wordt die avond Het Geluid Van Lier bekend gemaakt. Wekenlang konden de Lierenaren stemmen welk lied voor hen het beste Lier vertegenwoordigt.

Bestel de vinyl of cd hier: http://shop.thedungeon.be/Het-geluid-van-Lier
Facebook-link: https://www.facebook.com/geluidvanlier


Extra info over de voorstelling:
Grote ophef in Lier in het begin van de jaren 2020. De muzikale helden van de Pallieterstad maken een plaat waarop ze elkaars nummer coveren. Ruben Block doet Sylver, DJ Wout meets F.O.D. en Walter Grootaers wordt samen met Wim Punk gesignaleerd in de opnameruimte van The Dungeon.

De plaat heet ‘Vuil Water’ en wordt op zaterdag 26 september voorgesteld door Jan Delvaux en Jimmy Dewit (aka DJ Bobby Ewing) van Belpop Bonanza. Je kan de plaat en/of de cd nu al bestellen via de webshop van The Dungeon. De avond zelf is er een verkoopstand.

Het wordt een live talkshow met praatgasten die een belangrijke rol speelden in de Lierse muziekgeschiedenis. Jan host de gesprekken, Jimmy brengt zijn draaitafel mee en zorgt voor muziek. De gasten dekken verschillende genres, van de jaren ’60 tot nu. Zo wordt het een heuse reünie van meerdere generaties muzikanten en liefhebbers van de lokale scène.
Tussendoor wordt ook de ultieme Lierse Top Tien bekend gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.