Proximus en Disney+ bundelen exclusief de krachten vanaf 15 september

Disney+
©Belgacom

Goed nieuws voor de fans van Disney en de klanten van Proximus. Disney+ komt op 15 september naar ons land en Disney gaat daarbij samenwerken met Proximus. In het kader van deze samenwerking zullen klanten met All Stars en All Stars & Sports een jaar lang toegang krijgen tot Disney+ als onderdeel van hun pack. Klanten kunnen van de Disney+ ervaring genieten op de meeste mobiele apparaten en geconnecteerde schermen, zoals spelconsoles, streaming media players en smart tv’s, én rechtstreeks via de nieuwe Android tv-decoder van Proximus.

Een unieke kijkervaring en exclusieve content

Proximus kondigt vandaag een gloednieuwe overeenkomst aan met Disney’s Direct-to-Consumer & International segment met het oog op de lancering van Disney+ in België op 15 september. Dankzij de samenwerking voorziet Proximus voor zijn nieuwe en bestaande All Stars en All Stars & Sports-klanten 12 maanden lang toegang tot de streamingdienst als onderdeel van hun pack. Disney+ biedt jong en oud een nieuwe manier om te genieten van de bijzondere verhalen van haar iconische entertainmentmerken, waaronder Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic, maar ook een exclusieve en unieke programmatie van speelfilms, series, documentaires en short-form content die exclusief voor de dienst werden gemaakt.

Met Disney+ krijgen klanten toegang tot een kwalitatieve kijkervaring zonder reclame, tot vier simultane streams, onbeperkte downloads op maximaal tien apparaten, gepersonaliseerde aanbevelingen en de mogelijkheid om zeven verschillende profielen in te stellen, waaronder Kids-profielen met een gemakkelijke kindvriendelijke interface waardoor kinderen eenvoudig kunnen navigeren in content die geschikt is voor hun leeftijd. Abonnees kunnen van de Disney+ ervaring genieten op de meeste mobiele apparaten en geconnecteerde tv-toestellen, zoals spelconsoles, streaming media players, en smart tv’s, én rechtstreeks via de nieuwe Android tv-decoder van Proximus. Vanaf 15 september kunnen Proximus-klanten met een andere decoder die All Stars of All Stars & Sports activeren, hun huidige decoder zonder meerkost omruilen voor de nieuwe Android tv-decoder van Proximus.

12 maanden toegang tot Disney+ voor All Stars- en All Stars & Sports-klanten

Proximus biedt al zijn All Stars- en All Stars & Sports-klanten één jaar lang Disney+ inbegrepen in hun pack*. De prijs van de opties All Stars en All Stars & Sports blijft ongewijzigd.

  • Bestaande All Stars- of All Stars & Sports-klanten zullen vanaf 15 september een e-mail ontvangen met gedetailleerde informatie over de activatieprocedure.
  • Wie nog geen All Stars- of All Stars & Sports-klant is, kan nu intekenen op deze opties om toegang te krijgen tot het aanbod en geniet bovendien een extra korting van 5 EUR/maand gedurende 3 maanden (promotie beschikbaar tot 31/10).
    • All Stars-klanten kunnen zo genieten van drie maanden kijkplezier met Family, Movies & Series, Netflix en Disney+ in één tv-optie voor 24,99 EUR in plaats van 29,99 EUR.
    • All Stars & Sports-klanten ontvangen All Sports, Family, Movies & Series, Netflix en Disney+ voor 34,99 EUR in plaats van 39,99 EUR.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.