Eleven Sports overeenkomst met Telenet is bereikt

Eleven Sports
©TELENET

Telenet en Eleven Sports hebben een overeenkomst bereikt voor de uitzendrechten van de nieuwe Eleven Pro League kanalen. Dit betekent dat Play Sports-abonnees het Belgisch voetbal vanaf vandaag 14 augustus, kunnen kijken via hun vertrouwde sportpakket. Telenet verontschuldigt zich voor het feit dat klanten de eerste speeldag niet konden zien via hun vertrouwde zender.

Telenet is blij te melden dat het een overeenkomst heeft bereikt met Eleven Sports voor de uitzendrechten van de Jupiler Pro League voor de komende seizoenen. Door deze overeenkomst kan Telenet zijn Play Sports-abonnees geruststellen dat ze opnieuw de matchen van de Belgische competitie live kunnen volgen op Play Sports vanaf deze avond. Klanten kunnen terecht op de drie nieuwe Eleven kanalen, te vinden op de plaats van de huidige Play Sports 6, 7 en 8 kanalen. De live voetbalwedstrijden van de Jupiler Pro League, maar ook de matchen van 1B, de Supercup en de Women Super League worden hier uitgezonden.

Jeroen Bronselaer, verantwoordelijk voor residentiële marketing bij Telenet: “We beseffen dat we veel klanten teleurgesteld hebben toen we vorig weekend geen voetbal konden aanbieden. We hebben er de afgelopen dagen dan ook alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat we tot een overeenkomst kwamen. We zijn dan ook erg blij dat we kunnen aankondigen dat vanaf vandaag, alle klanten weer in hun vertrouwde omgeving terecht kunnen voor het Belgisch voetbal.

Guillaume Collard, Managing Director Eleven Sports België en Luxemburg en Head of Acquisitions Eleven Sports Group: “Het Belgische voetbal toegankelijk maken voor zoveel mogelijk fans, is vanaf dag één onze betrachting geweest. In die context was het partnership met Telenet heel belangrijk. We zijn dan ook bijzonder blij dat we vandaag de overeenkomst kunnen aankondigen.”

Ook voor de samenvattingen werd een overeenkomst bereikt. SBS zal met Sports Late Night ook de komende seizoenen de samenvattingen brengen.

Play Sports blijft daarnaast ook verschillende andere internationale voetbalcompetities uitzenden zoals de Premier League, en via via de internationale kanalen van Eleven Sports ook La Liga, de Serie A en de Bundesliga 1. Ook andere sporten zoals veldrijden, basketbal, hockey, tennis, golf en motorsport blijven deel uitmaken van het pakket. De tijdelijke promotie voor bestaande abonnees van €10/maand korting blijft gelden tot 11 september.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.