Districtshuis in Deurne (Antwerpen) sluit drie dagen na besmetting medewerkers

Districtshuis in Deurne
©Stad Antwerpen

Het districtshuis in Deurne sluit de deuren tot en met woensdag nadat zeven medewerkers van de loketwerking positief testten op COVID-19. In het districtshuis zijn het loket vreemdelingenzaken, een stadsloket en de districtswerking gehuisvest. Om geen enkel verder risico op besmetting te lopen gaat het volledige gebouw dicht en zal de dienstverlening zoveel als mogelijk door telewerkers worden verleend. 

Vorige week testte een aantal medewerkers positief op het COVID-19 virus. Uit voorzorg en om het risico op verdere besmettingen zo klein mogelijk te houden in deze essentiële diensten, worden alle medewerkers gevraagd zich te laten testen en zal het gebouw worden ontsmet. Donderdag wordt de werking weer opgestart met de medewerkers die een negatieve test afleggen.

Burgers die een afspraak maakten bij het stadsloket of het loket vreemdelingenzaken zullen gecontacteerd worden en een nieuwe afspraak krijgen. Wie geen contactgegevens achterliet wordt gevraagd om zelf een nieuwe afspraak vast te leggen. Voor hoogdringende zaken (bv. spoedprocedure reispas) kunnen burgers op afspraak in een ander stadsloket terecht. Daarvoor neemt men contact op met het stedelijk contactcenter via tel. 03/22 11 333.

De standaardprocedure voor contactonderzoek is gestart. De medewerkers die positief testten op COVID-19 hadden in ieder geval weinig contact met burgers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.