Pink Floyd Project met Ultimate Echoes 50Y op mainstage Dokk’em Open Air

Pink Floyd Project
©Dokk’em Open Air

Op donderdag 2 juli, de avond voor Dokk’em Open Air 2020, speelt Pink Floyd Project de spectaculaire show Ultimate Echoes 50Y op de mainstage van het festival. Special guest is zanger Bert Heerink, onder ander bekend van Vandenberg en Kayak.

Verdeeld in twee sets is Ultimate Echoes 50Y ‘een trip down memory lane’. Niet in de laatste plaats vanwege het quadrafonisch geluid, de karakteristieke audiosamples, een grootse lichtshow, spectaculaire lasereffecten, videoschermen met kunstzinnige visuals en natuurlijk de voor Pink Floyd zo herkenbare attributen. En last but not least brengt Pink Floyd Project een muzikale uitvoering waaruit de diepgewortelde liefde voor de muziek van een van ‘s werelds meest invloedrijke rockbands spreekt. Met ruim twintig songs in een twee en een half uur durende show, neemt de band je mee op reis door het sprookjeslandschap van vijftig jaar Pink Floyd. Van de psychedelische periode met Syd Barrett en de meesterwerken uit de pen van Roger Waters tot het recente en veelal eigentijdse werk onder aanvoering van David Gilmour. Special guest tijdens deze show is zanger Bert Heerink. Hij behaalde grote successen met Vandenberg en Kayak, en is tegenwoordig ook te zien met Jan Akkermans My Brainbox.

De show van Pink Floyd Project mag tot de grotere tribute-producties van de Benelux gerekend worden. De uit Nederland afkomstige twaalfkoppige band toert namelijk met een groots opgezette, authentieke Pink Floyd-show beperkt door het land. Voor- en achter de schermen werken er bijna dertig mensen aan deze productie van wereldformaat! Als ambassadeur vraagt de band bij ieder optreden aandacht voor de doelstellingen van stichting KidsRights. Bovendien vormt een (lokale) groep basisschoolkinderen het koor bij de grootste Pink Floyd-klassieker ‘Another Brick In The Wall part 2’!

Tickets kosten € 15,- in de voorverkoop en € 20,- aan de deur. Voor festivalbezoekers van Dokk’em Open Air is de toegang gratis.

Meer info:

https://www.dokkemopenair.eu/pink-floyd-project-op-donderdag-2-juli/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.