Het Witte Paard lanceert voor het eerst in haar geschiedenis een winterrevue: WINTER WONDERLAND

Het Witte Paard

Nadat Het Witte Paard deze zomer voor het eerst 3 zomerproducties programmeerde, maakt het zich nu op voor een drukke winter. Niet alleen is er WP The Dinnershow, maar voor het eerst in haar geschiedenis pakt Het Witte Paard ook uit met een heuse winterrevue: Winter Wonderland.

Winter Wonderland
Winter Wonderland is de perfecte remedie tegen een winterdip: een show vol glitter, glamour, humor, muziek en dans !

Revuelegende Jacky Lafon is gastvrouw van de avond. Jacky krijgt het gezelschap van Maarten Cox (die o.m. ook schitterde in onze zomershow It’s My Life), Anke Goergen (MNM-presentatrice), Lissa Lewis (genomineerd voor Zomerhit 2023) en Jan Wuytens (zowat de beste tenorstem van het land).

Winter Wonderland wordt een mix tussen nostalgische en hedendaagse muziek, indrukwekkende internationale acts en de nodige portie humor. Natuurlijk kunnen ook de Vegas Showgirls niet ontbreken, dit keer in een winters jasje.

Ontvlucht de kortste en koudste dagen van het jaar en blik met de castleden terug en vooruit op het leven. Reis mee naar Winter Wonderland en kom terecht in een fenomenale fabelachtige wereld vol verbazing en verwondering.

Winter Wonderland loopt van 30 november tot 21 januari in Het Witte Paard in Blankenberge.

Prijs: € 54 (rang 1) – € 44 (rang 2) – € 34 (rang 3)

Speeldata, tickets & info: www.witte-paard.be

WP The Dinnershow najaar 23
WP The Dinnershow is een spectaculaire show, vol muziek, dans en internationale acts, terwijl men aan tafel kan genieten van een culinair 3 gangen menu. Het sluit aan bij een succesformule die in Duitsland en Frankrijk een stuk ruimer verspreid is.

Deze show werd in het najaar van 2022 gelanceerd, verlengd in het voorjaar van 2023 en dit najaar verlengen we deze show voor de 2de – en laatste – maal wegens succes. Maarten Cox, Anke Goergen, Omri Alpha, een internationale act en de Vegas Showgirls staan garant voor een kleine 4 uur topentertainment.

Op 24 december en 31 december zijn er aangepaste edities van deze dinnershow gepland.

Showdata: 6 & 7 oktober, 3, 4, 17 & 18 november 2023 – 24 & 31 december 2023

Prijs: € 94, incl diner, excl dranken
Kersteditie: € 109, incl diner, excl dranken
Oudejaar: € 179; incl diner, excl dranken

Tenslotte kunnen we nu ook al aankondigen dat we – na het succes van deze editie – in het voorjaar van 2024 een gloednieuwe WP The Dinnershow-productie lanceren!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.