Gers Pardoel en OLIVIA komen ook op 19 augustus naar Springtij

Springtij

Aan de vernieuwde Antwerpse Scheldekaaien, ter hoogte van de Cockerillkaai, kan je op vrijdag 19 augustus 2022 terecht voor de eerste editie van het stadsfestival Springtij. Camille zorgt er die avond voor veel ‘Vuurwerk’, terwijl Niels Destadsbader er die dag zijn 34ste verjaardag viert, samen met zijn liveband en het publiek. Ook Gers Pardoel, bekend van de hits ‘Bagagedrager’, ‘Ik neem je mee’ en ‘Zo Bijzonder’ wordt aan de festivalaffiche toegevoegd, net als OLIVIA (Trappeniers). Met ‘Kom wat dichterbij’, samen met Regi en Jaap Reesema, scoorde ze al een dikke hit, maar ook solo is ze met o.a. ‘La di da’, ‘Can’t Break a Broken Heart’ en ‘Don’t Need It’ een erg succesvolle artieste. Meer info en festivaltickets vind en bestel je op www.springtij.live

Met de steun van het stadsbestuur en diverse partners, lanceert de Antwerpse (horeca)ondernemer en organisator Wim Van der Borght een nieuw muziekweekend. Op de vernieuwde Scheldekaaien, ter hoogte van de Cockerillkaai, kan je er op zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2022 terecht voor 2 muzikale dagen. Op zaterdag kan je er om 17u00 al terecht op het terras voor Antwerpen Zingt. Een nieuwe editie van ‘de grootste Antwerpse meezingavond in openlucht’ brengt straks gegarandeerd weer duizenden mensen op de been. Dit jaar wordt er vanuit de organisatie extra aandacht geschonken aan Antwerpse liedjes en krijgen bekende gezichten met Antwerpse roots ook een plek op het podium.

Verjaardag

Niels Destadsbader
©House Of Entertainment

Op zaterdag is er dus Antwerpen Zingt. Eén dag eerder, op vrijdag 19 augustus 2022, kan je op diezelfde locatie aan de Cockerillkaai terecht voor de eerste editie van het ééndaagse stadsfestival Springtij. Meervoudig Zomerhit-winnaar Niels Destadsbader brengt er die avond, samen met zijn liveband onder leiding van Miguel Wiels, zijn grootste hits, zoals ‘De Wereld Draait Voor Jou’, ‘Verover Mij’, ‘Skwon Meiske’, e.v.a. Voor Niels, die op Springtij z’n 34ste verjaardag viert, is het deze zomer het enige optreden dat hij in de Koekenstad geeft.

Ook Camille, dé hotste vrouwelijke artieste van het moment dankzij haar succesvolle doortochten in o.a. The Masked Singer, #LikeMe en Liefde voor Muziek, is erbij. Voor ze dit najaar 5 Lotto Arena-concerten geeft, warmt ze het Springtij-publiek al even op met haar hits ‘Vuurwerk’, ‘Diamant’ en ‘Vechter’.

OLIVIA 

Olivia
©House Of Entertainment

Naast de reeds aangekondigde Niels Destadsbader met liveband en Camillie, voegen de organisatoren ook nog OLIVIA ( Trappeniers) en Gers Pardoel toe aan de affiche.

Door haar deelname aan The Voice van Vlaanderen (2016) kwam de carrière van artieste OLIVIA in een stroomversnelling terecht. Ze was de eerste winnares van MNM Rising Star, waar de populaire Belgische dj en producer Regi Penxten haar ontdekte. ‘You Have a Heart’, het resultaat van hun eerste samenwerking, was meteen goed voor goud en werd gevolgd met ‘Summer Life’ en ‘Kom Wat Dichterbij’. Muzikaal doorbreken met eigen materiaal was één van haar grote dromen en in dat opzet is ze, als je luistert naar haar recente solosingles ‘Don’t Need It’, ‘La di da’ en ‘Can’t Break a Broken Heart’, ondertussen meer dan geslaagd.

Gers Pardoel

Gers Pardoel
©House Of Entertainment

Met Gers Pardoel voegt Springtij  een straffe topartiest toe aan de affiche. Met hits als ‘Ik neem je mee’, Bagagedrager’, ‘Louise’ en ‘Zo Bijzonder’ krijgen we één van de meest populaire Nederlandse artiesten in Vlaanderen op het podium. Naast muziek maken, vindt Gers optreden voor een publiek nog steeds het leukste wat er is. Na de succesvolle doortochten in de Lotto Arena, is zijn optreden op Springtij het enige wat hij deze zomer geeft in de Antwerpen. Organisator Wim Van der Borght: “Met Niels Destadsbader live eCamille hadden we al twee sterke namen, die we nu aanvullen met OLIVIA en Gers Pardoel. De unieke locatie aan de Schelde, maar ook de gezelligheid van een toegankelijk familiefestival vormen de ruggengraat van Springtij, dat we de dag erna combineren met Antwerpen Zingt. We zetten twee dagen volop in op beleving, ontmoeten en genieten met het ganse gezin, vrienden, familie of individueel. Dat zijn echt de kernwaarden die wij vanuit de organisatie samen met het stadsbestuur en onze partners warm uitdragen en die we samen met onze bezoekers en artiesten deze zomer effectief gaan realiseren. Mensen die het allemaal vanop de eerste rij willen meemaken, moeten niet twijfelen en vooral tijdig hun tickets reserveren.”

Springtij, met Niels Destadsbader Live, CamilleOLIVIA en Gers Pardoel vindt plaats op vrijdag 19 augustus 2022 op de vernieuwde Antwerpse Scheldekaaien, ter hoogte van de Cockerillkaai. Tickets, inclusief reservatiefee, kosten 35 euro en kan je bestellen op www.springtij.live.

Springtij wordt georganiseerd in samenwerking met de stad Antwerpen en diverse partners.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.