KURSAAL OOSTENDE PRESENTEERT STUDIO 100 AAN ZEE

Kursaal Oostende
©Studio 100

EEN NIEUWE, EXCLUSIEVE BELEVINGSEXPO & K3 IMMERSIVE BOOTCAMP
Concertorganisator Kursaal Oostende & entertainmentbedrijf Studio 100 slaan de handen in elkaar voor een uniek project. “Studio 100 Aan Zee” wordt een combinatie van de nieuwe Studio 100 Belevingsexpo en de succesvolle K3 Immersive Bootcamp.

EEN GANSE ZOMER

Van vrijdag 8 juli tot en met zondag 4 september 2022 pakt Kursaal Oostende uit met het nieuwe ‘Studio 100 Aan Zee’. Kursaal Oostende mikt meteen hoog en houdt het concept maar liefst 59 dagen onafgebroken open om zoveel mogelijk bezoekers de kans te geven de nieuwe belevingsexpo en immersive experience te ontdekken.

Peter Craeymeersch, Algemeen Directeur Kursaal en Toerisme Oostende: “Oostende is een stad van alle seizoenen met een zeer groot in- & outdoor aanbod. Waar in de zomer de concerten vooral op het strand en binnenkort ook op Park Nieuwe Koers worden georganiseerd, zullen we met het Kursaal, naast een aantal indoor concerten, opnieuw een uniek aanbod bieden voor gezinnen met kinderen. Samen met Studio 100 ontwikkelden we een beleving die voor alle gezinnen een absolute must-visit zal zijn en bovendien ook een mooie aanvulling is op ons toeristisch aanbod.”.

©Studio 100

BELEVINGSEXPO

​​Plop, Bumba, K3, Mega Mindy, Samson & Marie, Piet Piraat en nog vele andere Studio 100-figuren nemen jong en oud mee doorheen de rijkgevulde geschiedenis van Studio 100. Bezoekers kunnen zich verwachten aan een leuke en verrassende belevingsexpo waar ‘fun’ en ‘doen’ centraal staan. Decors, kostuums, weetjes, doe- activiteiten,… de expo biedt puur plezier voor de hele familie.

Bezoekers krijgen bij aanvang een exclusieve gratis “Studio 100 Aan Zee”-strip die ze doorheen de expo zelf kunnen vervolledigen door de ontbrekende plaatjes te verzamelen. De strip is exclusief getekend in het kader van deze expo én enkel deze zomer te verkrijgen in Kursaal Oostende.

Hans Bourlon, topman Studio 100: “Kursaal Oostende is al jaren één van onze meest trouwe partners. Toen ze ons contacteerden om deze zomer samen iets te doen, waren we meteen enthousiast! De afgelopen maanden werd hard gewerkt aan zowel de Studio 100 Belevingsexpo als de K3 Immersive Bootcamp, die in Antwerpen al heel wat bezoekers mocht verwelkomen. We hopen dat het publiek ook in Oostende massaal de weg vindt naar deze twee unieke ervaringen.”

©Studio 100

K3 IMMERSIVE BOOTCAMP

Hoe moet je poseren voor een fotoshoot? Hoe krijg je danspasjes aangeleerd door een echte choreograaf? En hoe wordt een heuse videoclip van K3 gemaakt? Tijdens de K3 Immersive Bootcamp kom je het allemaal te weten.

Zing en dans door de wervelende ruimtes met 360° projecties, volg de aanwijzingen van je idolen en treed in de voetsporen van een echt K3’tje. De K3 Immersive Bootcamp trok de afgelopen maanden tienduizenden bezoekers richting de Meir in Antwerpen. Wegens het succes in Antwerpen verhuist de productie komende zomer naar Oostende.

Gwen Nys, Adjunct-Directeur Kursaal Oostende: “We hebben al jaren een hele fijne samenwerking met Studio 100 rond hun verschillende kindershows. Heel fijn dat we dit jaar de samenwerking verder kunnen uitbreiden met een exclusief zomerconcept. We werkten afgelopen maanden hard aan het concept en staan te popelen om deze zomer gans Vlaanderen te ontvangen.”

©Studio 100

OOSTENDE

Stad Oostende maakt zich op voor een drukke zomer. Meer dan ooit wordt er ingezet op entertainment, cultuur en ontspanning in de grootste badstad van Vlaanderen. Samen met de mix hotels, restaurants en café’s is de zomer van 2022 alvast veelbelovend.

Bart Tommelein, Burgemeester Stad Oostende: “Kursaal Oostende verrast opnieuw komende zomer! Dat een Belgisch boegbeeld zoals Studio 100 voor onze stad kiest, getuigt van de professionaliteit en creativiteit van het Kursaal. Met Studio 100 Aan Zee bieden we een nieuwe topattractie die heel wat bezoekers zal aantrekken. Goed nieuws dus voor onze lokale handel en horeca, die daar zeker van zullen meegenieten.”

PRAKTISCH
Ticketverkoop start op vrijdag 13 mei 2022.
Van 08/07/2022 tot en met 04/09/2022
Dagelijks van 10u00 – 18u00 (laatste bezoeker 17u00)
Tickets: www.kursaaloostende.be/studio100aanzee

Prijzen
€ 26 – Combiticket Studio 100 Belevingsexpo + K3 Immersive Bootcamp
€ 16 – Ticket voor Studio 100 Belevingsexpo
€ 16 – Ticket voor K3 Immersive Bootcamp
Kinderen < 2 jaar: gratis
Groepen vanaf 20 personen kunnen contact opnemen via hallo@kursaaloostende.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.