Jurassic Adventure brengt dino’s tot leven in Antwerpse Waagnatie vanaf 1 juli

Jurassic Adventure
©Speak Up Communications

Vanaf 1 juli wordt de Antwerpse Waagnatie omgetoverd tot een episch dinosaurusavontuur met Jurassic Adventure. Deze unieke ervaring neemt bezoekers mee op een fascinerende tijdreis door miljoenen jaren, waarbij ze oog in oog komen te staan met meer dan 55 verschillende dinosaurussen.

Deze indrukwekkende dino’s worden op een originele manier tot leven gebracht, waarbij hun bewegingen, gedrag en zelfs geluiden nauwkeurig worden nagebootst. Langs het educatieve parcours kunnen bezoekers meer leren over de verschillende dinosoorten en het verhaal achter deze prehistorische wezens ontdekken.

Voor gezinnen die op zoek zijn naar een interactieve zomeractiviteit is Jurassic Adventure de ideale bestemming. Met maar liefst 5.000 m² aan dinoplezier hebben zelfs de jongsten de kans om een ‘Dino Ranger’ te worden door middel van een speelse zoektocht door het parcours. Ze kunnen zich vermaken als aspirant-paleontologen terwijl ze dinosaurusbotten opgraven die verborgen liggen in het zand. Dit avontuur zal zeker de nieuwsgierigheid van jonge ontdekkingsreizigers prikkelen.

Daarnaast is er zowel binnen als buiten een speciale kids zone waar kinderen kunnen klimmen, spelen, springen en verkennen. Ze kunnen dansen met dinosaurussen, een foto maken in een reusachtig dino-ei en springen op dinosauruskastelen. Voor wie het liever wat rustiger aan doet, is er een levensgroot Vier op ‘n rij-spel beschikbaar.

Jurassic Adventure is te bezoeken van zaterdag 1 juli tot en met zondag 3 september. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vandaag om 10u00 via www.jurassicadventure.be


Praktische informatie:
Van zaterdag 1 juli tot en met zondag 3 september
Openingsuren: alle dagen geopend, voor specifieke openingstijden: www.jurassicadventure.be
Locatie: Waagnatie Expo & Events, Rijnkaai 150, Antwerpen.
Geschikt voor alle leeftijden.Tarieven:

  • Standaard (vanaf 12 jaar): € 16,00
  • Kind (van 2 tot 11 jaar): € 14,00
  • Family Pack (2 standaard + 2 kinderen van 2-11 jaar): € 48,50-
  • Standaard Plus (toegang tot de tentoonstelling en virtual reality ervaring aan het einde van het bezoek): € 20,00
  • Kind Plus (toegang tot de tentoonstelling en virtual reality ervaring aan het einde van het bezoek): € 18,00
  • Family Pack Plus (4 personen: 2 standaard + 2 kinderen van 2-11 jaar. Toegang tot de tentoonstelling en virtual reality ervaring aan het einde van het bezoek): € 64,50
  • VIP Premium Flex (snelle toegang tot de tentoonstelling op elk gewenst tijdstip op je geselecteerde datum. Toegang tot de virtual reality ervaring, ontvangst lanyard en foto. Vanaf 2 jaar): € 35,00.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.