Lisa del Bo verwelkomt de lente met open armen met haar gloednieuwe single ‘Maak me wakker’

Lisa del Bo
©House Of Entertainment

Officieel start de lente pas vandaag, maar dankzij Lisa del Bo haar nieuwe single ‘Maak me wakker’ krijgen we nu al dat heerlijke lentegevoel. Dit vrolijke, positieve lied is meteen ook de voorbode van Lisa haar nieuwe ‘Niet Alleen’-album, dat op vrijdag 29 april 2022 verschijnt en de opvolger is van ‘Lisa Gelooft’. Eind 2018 lanceerde Lisa dit project en gaf ze in een intimistische kerksetting haar eerste concert, dat bestaat uit de mooiste religieuze liedjes, aangevuld met nummers die boodschappen van hoop, liefde en verdraagzaamheid uitdragen. Inmiddels staan er bijna 50 uitverkochte concerten op haar teller. Naast de nieuwe single ‘Maak me wakker’ en het album, geeft Lisa in het weekend van 13, 14 en 15 mei 2022 ook nog drie besloten kennismakingsconcerten rond haar nieuwe project ’Niet Alleen’. Hiervoor is er nu al grote belangstelling. De nieuwe Lisa del Bo-single ‘Maak me wakker’ is digitaal beschikbaar.

Lentesingle. Ze zouden dat woord de volgende keer moeten opnemen in de Dikke Van Dale met een verwijzing naar ‘Maak me wakker’, het nieuwe liedje dat Lisa del Bo de wereld instuurt.

Wat heeft de natuur het toch mooi geregeld. Wanneer de eerste lentezon door de grijze winterwolken prikt, staan we plots veel positiever in het leven. Je kan zonder jas naar buiten, het blijft langer licht en kom je voorbij een boerderij , dan word je happy van de baby-beestjes die je daar ziet. Sommigen krijgen al zin in een eerste BBQ en bloesem verdrijft de sombere kleuren van de winter. Jaja… lang leve de lente!”, zegt Lisa enthousiast.

De lente staat synoniem voor een blij gevoel en zin om te leven. Lisa del Bo heeft dat perfect weten te vatten in haar nieuwe single ’Maak me wakker‘: “De vrolijke muziek met een heerlijk vleugje country, maakt je blij en laat je humeur stralen. De zinnen van tekstschrijver Jan De Vuyst zijn eenvoudig, maar tegelijk heel krachtig en herkenbaar. Ze gaan over zaken die ons echt gelukkig maken. Wie het bloed voelde stromen bij de eerste lentezon of wie ooit de film “Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain” zag, snapt wat er wordt bedoeld.”

We hebben de laatste tijd met z’n allen veel meegemaakt. Zaken die we ons nauwelijks konden voorstellen. Daarom doet de single ‘Maak me wakker’ zo’n deugd. Het liedje voelt als duizend zachte lentezonnestralen die je huid verwarmen en je hart doen openbloeien”, gaat Lisa verder. Het nummer is ook de voorbode van het nieuwe ‘Niet Alleen’-album, dat op vrijdag 29 april 2022 verschijnt en op 13, 14 en 15 mei 2022 wordt vervolgd met drie besloten kennismakingsconcerten. “Met ‘Niet alleen’ zet ik het verhaal dat begon met ‘Lisa Gelooft’ verder. In een intimistische setting breng ik nieuwe liedjes en enkele mooie verhaaltjes die religie, hoop, liefde en verdraagzaamheid verbinden. In deze woelige tijden hebben mensen meer dan ooit nood aan zingeving en een houvast. En als ik die voor een stuk kan bieden met mijn liedjes, geeft me dat ontzettend veel voldoening”, zegt Lisa del Bo.

Met alle ellende zou je het soms vergeten, maar er is nog veel schoonheid in de wereld. En “Maak me wakker” is daar een deeltje van. De nieuwe single van Lisa del Bo is nu beschikbaar op alle digitale platformen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.