Disney+ officieel van start in België

Disney+
©Disney

Disney+, de langverwachte streaming-dienst van The Walt Disney Company, wordt vandaag gelanceerd in Portugal, Noorwegen, Denemarken, Zweden, Finland, IJsland, België en Luxemburg.

Met meer dan 500 films, 59 exclusieve originele films en series en duizenden televisie-afleveringen van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en meer, is Disney+ de nieuwe streaming thuisbasis voor ‘s werelds meest geliefde verhalen.

We hebben wereldwijd 60,5 miljoen betaalde abonnees overtroffen en vandaag zetten we onze internationale expansie voort met de lancering van Disney+ in acht landen. Als een belangrijke kracht in het wereldwijde direct-to-consumerveld, brengen we hoogwaardige, optimistische verhalen die je van onze merken verwacht naar nog meer mensen” zei Rebecca Campbell, Chairman van Walt Disney Direct-to-Consumer en International.

Vanaf vandaag kunnen abonnees genieten van 59 Disney+ Originals, waaronder drie Emmygenomineerde series: “The Mandalorian”, de epische allereerste live-action Star Wars-serie; “The World According to Jeff Goldblum” docuserie van National Geographic en “The Imagineering Story” een 6-delige documentaire van Emmy- en Academy Awardgenomineerde filmmaker Leslie Iwerks.

Andere Disney+ Originals die beschikbaar zijn bij de lancering zijn onder andere “Marvel’s Hero Project”, dat bijzondere kinderen die een verschil maken in hun gemeenschap in de spotlights zet; “Encore!,” geproduceerd door de multi-getalenteerde Kristen Bell; en animatiekortfilmcollecties “SparkShorts” en “Forky Asks A Question” van Pixar Animation Studios.

Disney+ is ook het nieuwe streamingonderkomen van de iconische animatieserie “The Simpsons”, met meer dan 600 afleveringen die voor het eerst samen on-demand beschikbaar zijn. Bij de lancering zal seizoen 1 tot 30 beschikbaar zijn, seizoen 31 volgt later in het jaar.

Kijken waar je wil, wanneer je wil
Vanaf lancering kunnen abonnees van de Disney+ ervaring genieten op de meeste mobiele apparaten en geconnecteerde tv-toestellen, zoals spelconsoles, streaming media players, en smart tv’s. De gebruikers krijgen toegang tot een kwalitatieve kijkervaring zonder reclame, tot vier simultane streams, onbeperkte downloads op maximaal tien apparaten, gepersonaliseerde aanbevelingen en de mogelijkheid om zeven verschillende profielen in te stellen, waaronder Kids-profielen met een gemakkelijke kindvriendelijke interface waardoor kinderen eenvoudig kunnen navigeren in leeftijdsgeschikte content.

Consumenten kunnen zich rechtstreeks abonneren op Disney+ via DisneyPlus.com of via in-app aankoop via:

  • Apple (iPhone, iPad, iPod touch en Apple TV, en volledig geïntegreerd met de Apple TV app)
  • Google (Android-telefoons, Android-tv-toestellen, Google Chromecast en Chromecast-ingebouwde toestellen, behalve voor IJsland en Groenland)
  • Amazon (Fire TV apparaten, Fire TV Edition smart TV’s, en Fire Tablets in Luxemburg alleen).

Abonnees hebben ook toegang tot de Disney+ app op smart TV’s waaronder LG Smart TV met webOS en Samsung Smart TV’s, spelconsoles waaronder Microsoft Xbox One en PlayStation 4, en via de webbrowser. De volledige lijst van ondersteunde apparaten is beschikbaar op help.disneyplus.com.

Via een samenwerkingsovereenkomst met Proximus krijgen nieuwe en bestaande All Stars- en All Stars & Sports-klanten 12 maanden gratis toegang tot de streamingdienst.

De prijs voor Disney+ is bevestigd op €6,99 per maand, of €69,99 voor een jaarabonnement.

Alle details en meer informatie over het abonnement zijn beschikbaar op Disneyplus.com. Voor klantenondersteuning worden abonnees aangemoedigd het onlinehelpcentrum te raadplegen voor antwoorden op de meest voorkomende vragen, samen met artikelen die zijn ontworpen om hen te helpen bij het navigeren door Disney+.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.