Within Temptation brengt de Worlds Collide Tour uit op 21 juni

Within Temptation

Within Temptation begint aan een nieuwe muzikale en visuele reis met de ‘Bleed Out 2024 Tour’ – een tour vol muzikale samenwerkingen die in oktober 2024 van start gaat. Fans kunnen zich echter al opwarmen voor het spektakel door de adrenaline-pompende opwinding van de Worlds Collide Tour opnieuw te beleven. De show die de band speelde in de Ziggo Dome in Amsterdam op 29 november 2022 komt op 21 juni uit op vinyl, CD, Blu-Ray/DVD en in een exclusief 64-pagina tellend hardcover kunstboek.
Tijdens de Worlds Collide Tour speelde Within Temptation twee uitverkochte shows in eigen land. Het waren hun allereerste headline shows in de Amsterdamse Ziggo Dome voor in totaal 30.000 fans. Met de aanstaande release kan iedereen zich nu onderdompelen in een van de meest iconische shows die de band ooit in hun thuisland heeft gegeven.

Pre-order de Worlds Collide Tour

Over de Worlds Collide Tour
Er zijn maar weinig samenwerkingen in de carrière van Within Temptation die zoveel verwachting hebben gewekt als hun co-headliner-tour met Evanescence, nadat deze vier keer werd uitgesteld vanwege Covid. Zodra de wereld in 2022 weer openging, vond de Worlds Collide Tour eindelijk plaats. In de loop van meer dan vier weken doorkruiste de tour 17 steden in Europa en Groot-Brittannië, met in totaal 19 optredens. De cijfers van de tour zijn duizelingwekkend: meer dan 200.000 verkochte tickets, 7.703 km afgelegd, 8 tourbussen die dienst deden als verblijf voor de artiesten en crew, twaalf trailers volgeladen met de uitrusting van het spektakel, en een toegewijd team van meer dan 80 ervaren teamleden wier onvermoeibare inspanningen ervoor zorgden dat elk aspect van de tour naadloos verliep.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.