Tino Martin, André Hazes en Mart Hoogkamer geven strandconcert

Live On The Beach

De drie Nederlandstalige artiesten Tino Martin, André Hazes en Mart Hoogkamer slaan de handen ineen en geven de komende zomer een gezamenlijk concert op het strand van Scheveningen.

Het concert op zondag 1 september, onderdeel van de serie strandconcerten van Live On The Beach, krijgt de naam ‘Tino, Mart en André – Celebrating the Summer!’. Niet eerder hebben de drie gezamenlijk een concert gegeven. De avond wordt geopend door Mart Hoogkamer, waarna André Hazes het stokje overneemt. Tino Martin sluit de zomeravond af.

“Ik kijk er enorm naar uit”, zegt André Hazes. “We zijn er lang over aan het praten maar nu gaat het dan echt gebeuren. Op die unieke locatie op het strand, muziek, zonnetje erbij en voeten in het zand, ik heb er heel veel zin in.” Ook Tino Martin kijkt uit naar het concert: “De zomer vieren op het strand van Scheveningen is iets waar we met z’n allen super veel zin in hebben. Ik kan niet wachten om hier samen een groot feest van te maken. Het belooft een fantastische avond te worden.” Mart Hoogkamer sluit af: “Met André en Tino samen een avond vullen. Hoe leuk is dat! Dit wordt het grootste strandfeest wat ik me maar kan indenken.”

De kaartverkoop voor het concert van Martin, Hazes en Hoogkamer start komende vrijdag om 10.00 uur via Liveonthebeach.nl. Tijdens de serie strandconcerten wordt er verder opgetreden door Acda en De Munnik en Van Dik Hout (29 augustus), Kane, Prins S. en de Geit en The Indien (30 augustus) en Anouk, Suzan & Freek, Kraantje Pappie, Flemming, Zoë Tauran en Kris Kross Amsterdam (31 augustus).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.