Stranger Things S4 nieuws: From Russia with love…

Stranger Things
©Netflix

“We zijn heel erg blij om officieel te bevestigen dat de productie van Stranger Things 4 gestart is… maar we zijn nog enthousiaster om de terugkeer van Hopper aan te kondigen! Helaas is het niet allemaal goed nieuws voor onze ‘Amerikaan’. Hij zit namelijk gevangen, ver weg van huis, in de besneeuwde wildernis van Kamtsjatka waar hij het hoofd moet bieden aan verschillende gevaren: menselijk en… niet-menselijk.

Ondertussen duikt er in de Verenigde Staten een nieuwe horror op, iets wat al lang begraven leek, iets dat alles met elkaar verbindt…

Het vierde seizoen belooft het grootste en meest angstaanjagende seizoen ooit te worden en we kunnen niet wachten tot iedereen meer ziet. En in de tussentijd… bid voor de ‘Amerikaan’.”

From Russia with love,

The Duffer Brothers

Over Stranger Things:

Stranger Things is een Netflix Original serie gecreëerd door The Duffer Brothers en geproduceerd door Monkey Massacre Productions & 21 Laps Entertainment. The Duffer Brothers zijn ook de executive producers van Stranger Things samen met Shawn Levy en Dan Cohen van 21 Laps Entertainment en Iain Paterson.

Volg Stranger Things hier:

Twitter: @Stranger_Things

Instagram: @StrangerThingsTV
Facebook: @StrangerThingsTV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.