Sunrise Festival verhuist naar 2021

sunrise festival
©sunrise festival

Helaas is de situatie rondom het COVID-19 (corona)virus nog niet voldoende verbeterd, waardoor de Belgische overheid een verbod heeft uitgesproken voor alle festivals in België tot en met 31 augustus 2020.

Dit betekent jammer genoeg dat Sunrise Festival dit jaar niet door kan gaan en zijn wij genoodzaakt een jaartje op te schuiven naar het weekend van 25, 26 en 27 juni in 2021.

We begrijpen heel goed dat dit een flinke teleurstelling zal zijn en hadden niets liever gedaan dan samen met jullie onze jaarlijkse summer kick-off te vieren. Ook wij balen enorm!

Deze situatie raakt niet alleen jullie, maar ook een hele ketting van bedrijven en mensen die stuk voor stuk ontzettend hun best doen om Sunrise Festival elk jaar weer mogelijk te maken. Net zoals wij zetten zij zich ieder jaar vol passie in om er een onvergetelijke belevenis van te maken. Dus bij deze ook een BIG shout out aan al onze medewerkers, leveranciers, partners en artiesten: samen zijn wij Sunrise Festival!

Als je al een ticket, accommodatie en/of boozebag hebt gekocht voor Sunrise Festival 2020 ontvang je begin mei een persoonlijke mail met daarin meer details omtrent de verplaatsing van Sunrise Festival en de regeling door middel van een voucher (randvoorwaarden in acht genomen).

Deze voucher zal de totale waarde van jouw aankopen vertegenwoordigen en kan voor de editie(s) van Sunrise Festival in 2021 en/of 2022 worden verzilverd voor een of meerdere producten naar keuze in de ticketshop van het festival (lancering is voorzien eind 2020).

Wij willen jou vriendelijk vragen om in de tussentijd even geduld te hebben en ons niet te mailen of berichten, zodat wij ons nog heel even volledig kunnen focussen op een vlotte afhandeling van de door overmacht geannuleerde editie van dit jaar met alle betrokken partijen.

We beloven dat we je daarna met veel liefde en plezier te woord staan voor alle vragen die je mogelijk nog hebt.

Wij rekenen op jullie begrip en hopen dat jullie net zoals ons met een positieve blik vooruitkijken naar betere tijden. Onze countdown klok naar Sunrise 2021 is alvast ingesteld!

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar!

Sunrise Festival

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.