Shaggy, Youssou N’Dour & Belgische hiphop troef tijdens Couleur Café 2020

Couleur Café

Als het aan ons ligt, wordt 2020 een kleurrijk, muzikaal en betoverend mooi jaar, te beginnen met 2 legendes voor #CoulCaf2020. De ene voor het eerst op Couleur Café, de andere komt als eerste artiest ooit voor de zevende keer langs! Met meer dan 25 jaar carrière en wereldhits als It Wasn’t Me & Boombastic achter de kiezen, werd het hoog tijd om de Jamaicaansse dancehall van Shaggy over de vloer te krijgen. Youssou N’Dour daarentegen kwam – volledig terecht – al vaker langs om ons te betoveren met zijn prachtige tracks, uitmuntende stem en innemend aura.

Brihang, Le 77 en Caballero & JeanJass
Voor de jongere fans is er weer heel wat fraais uit de Belgische rapwinkel. Brihang wist in 2019 heel het land (en een uitverkochte AB) te overtuigen met het geweldige Steentje en scheerde hoge toppen in zowat alle eindejaarslijstjes. Met Le 77 halen we een bawler-bommetje binnen. Tenslotte is het ook uitkijken naar de terugkeer van Caballero & JeanJass, zwaargewichten van de nationale hiphop.

Youtopia

Vergeet niet dat onze zoektocht naar frisse projecten voor het nieuwe Youtopia eindigt op 15 januari. Stuur ons nog snel jouw idee voor een sociaal of ecologisch project dat we in de kijker kunnen zetten op #CoulCaf2020. Meer info hier.

Ticketinfo

Dagtickets:  €48 (inclusief €4 reservatiekosten)
Combi 3 Days: €95 (inclusief €5 reservatiekosten)
Combi + Camping: €109 (inclusief €5 reservatiekosten)

Het Brussels transport met de MIVB is gratis dankzij de Event Pass code bij het ticket. De NMBS-code geeft van vrijdag 26 tot en met maandag 29 juni 50% korting op alle treinritten in België.

Tickets

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.