Netflix lanceert de officiële trailer van Shondaland’s Bridgerton

Bridgerton
©Netflix

Greetings Dear Reader,

Netflix lanceert vandaag de officiële trailer van Bridgerton, de eerste serie van productiemaatschappij Shondaland (Shonda Rhimes) voor Netflix.

Bridgerton is geïnspireerd op de gelijknamige romans van Julia Quinn en volgt Daphne Bridgerton, de oudste dochter van de machtige Bridgerton-familie, terwijl ze haar debuut maakt op de competitieve huwelijksmarkt van Regency London.

Chris Van Dusen (Scandal, Grey’s Anatomy) brengt het verhaal vanaf 25 december tot leven op Netflix.

In Bridgerton maken we kennis met Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor), de oudste dochter van de machtige en rijke Bridgerton-familie. Wanneer ze haar debuut maakt op de competitieve huwelijksmarkt van Regency London, lijken haar vooruitzichten hoopvol. Haar grote droom is om in de voetsporen van haar ouders te treden en haar ware liefde te vinden. Het tij lijkt echter te keren wanneer haar oudere broer potentiële kandidaten begint uit te sluiten en een high society roddelblad, geschreven door de mysterieuze Lady Whitledown, zich negatief uitlaat over Daphne. Wanneer de rebelse, eeuwige vrijgezel Duke of Hastings (Regé-Jean Page) op het toneel verschijnt, wordt Daphne’s zoektocht naar ware liefde er niet makkelijker op. Desondanks dat ze allebei volhouden niets in de ander te zien, is hun aantrekkingskracht ongekend en vliegen de vonken ervan af. Ze raken verwikkeld in een innerlijk gevecht waarbij ze moeten kiezen tussen wat ze echt willen en wat juist is om te doen, terwijl ze proberen te voldoen aan de verwachtingen van de aristocratische high society van Regency London.

Bridgerton is een romantische en scherpzinnige serie vol schandalen over onverwoestbare vriendschappen, familiebanden en de zoektocht naar een liefde die alles overwint.

In de serie zijn er ook rollen weggelegd voor Jonathan Bailey (Anthony Bridgerton), Nicola Coughlan (Penelope Featherington), Claudia Jessie (Eloise Bridgerton), Ruby Barker (Marina Thompson), Adjoa Andoh (Lady Danbury), Golda Rosheuvel (Queen Charlotte), Luke Thompson (Benedict Bridgerton), Luke Newton (Colin Bridgerton), Ruby Stokes (Francesca Bridgerton), Will Tilston (Gregory Bridgerton), Florence Hunt (Hyacinth Bridgerton), Ruth Gemmell  (Lady Violet Bridgerton), Bessie Carter (Prudence Featherington), Harriet Cains (Philipa Featherington), Polly Walker (Lady Portia Featherington), Ben Miller (Lord Featherington), Sabrina Bartlett (Siena Rosso), Martins Imhangbe (Will Mondrich) en Lorraine Ashbourne (Mrs. Varley).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.