RAFC & POA organiseren samen de eerste Antwerp Jobbeurs.

RAFC

Op woensdag 12 februari 2020 van 11.00u tot 18.00u organiseren RAFC en Port of Antwerp samen de eerste Antwerp Jobbeurs op de Bosuil. Op deze dag kunnen werkzoekenden of zij die net afgestudeerd zijn kennismaken met tal van bedrijven uit verschillende sectoren.

Dit gebeurt met steun van de schepen bevoegd voor haven, stadsontwikkeling & ruimtelijke ordening Annick De Ridder:

“Pas afgestudeerden of werkzoekenden denken voor een werkgever niet meteen aan de Antwerpse haven. Als economische motor van Vlaanderen heeft onze haven nochtans heel wat troeven voor uiteenlopende profielen.

We willen de dynamische en veelzijdige werkomgeving van de haven met deze jobbeurs dan ook extra in de kijker zetten.”

De jobbeurs vindt plaats op de hoofdtribune van RAFC. Met een 50-tal deelnemende bedrijven van uiteenlopende sectoren is deze eerste editie alvast een shot in de roos.

Waaronder PSA: “Als grootste terminaloperator in de Haven van Antwerpen en fiere partner van RAFC, kunnen we niet ontbreken op deze allereerste editie van de Antwerp Jobbeurs. Wij zoeken heel wat nieuwe collega’s; van techniekers tot IT specialisten en operationele krachten. Een meet-and-greet met hen, te midden van het Bosuilstadion, dat willen we niet missen.”

Het is belangrijk voor de club dat het meer probeert te zijn dan enkel en alleen maar voetbal. Naast het sportieve, jeugd -en communitywerking is deze Jobbeurs ook een uiting om een verbindende rol te spelen voor Antwerpen.

Meer info over de Antwerp Jobbeurs en deelnemende bedrijven vind je hier.

RAFC
©RAFC

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.