Plopsa-parken uiterst tevreden over paasvakantie

plopsa

De paasvakantie was meteen een schot in de roos voor de outdoorparken Plopsaland De Panne en Plopsa Coo. Plopsaland De Panne mocht 21% meer bezoekers verwelkomen ten opzichte van vorig jaar, terwijl Plopsa Coo 13% meer bezoekers ontving. Het waterpretpark Plopsaqua De Panne noteerde dan weer een stijging van maar liefst 25%.

Plopsaland De Panne heeft zichzelf overtroffen met 21% meer bezoekers ten opzichte van de paasvakantie vorig jaar. « We zijn enorm tevreden! », klinkt het bij Wim Wauters, Parkmanager van Plopsaland De Panne. « De paasvakantie bracht niet enkel ideaal pretparkweer, maar we pakten tijdens het paasweekend ook voor het eerst uit met een gloednieuw concept dat enorm gesmaakt werd bij de bezoekers. », aldus Wauters. Tijdens Kaatjes Paaseierenraap konden bezoekers niet enkel paaseitjes rapen, maar ook op de foto met publiekslievelingen Kaatje en Viktor. « Absolute topdagen dus ! », sluit Wauters af. Daarnaast stond Kabouter Plop elke dag op het podium van het Plopsa Theater met een leuke paasshow.

Ook voor Plopsa Coo, het Plopsa-park in de Belgische Ardennen, was de paasvakantie met een stijging van 13% ten opzichte van vorig jaar een absolute topper.
De eerste warme dagen van het jaar zorgden er ook voor dat heel wat mensen afkoeling in Plopsaqua De Panne gingen zoeken. Het waterpretpark noteerde een stijging van maar liefst 25% in vergelijking met de paasvakantie van vorig jaar. Bezoekers vonden het niet alleen heerlijk vertoeven in de ruime ligweide en buitenbad, maar leefden zich ook uit in de populairste attractie ‘Wild River’ en de zes indrukwekkende glijbanen.

Plopsaland en Plopsaqua De Panne blijven ook na de paasvakantie doorlopend geopend.

Voor meer informatie www.plopsa.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.