Pino en Claudia zijn winnaar derde battle in ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’

Mijn Keuken Mijn Restaurant
©DPG MEDIA

In de derde battle nam het koppel Dominique en Wendy het op tegen vader en dochter Pino en Claudia. Het traditionele Italiaanse menu viel bij de jury unaniem in de smaak en wint deze battle. “Met je oogjes dicht zit je daar, in Italië”, mijmerde Sergio Herman.


Het menu van Wendy en Dominique kreeg minder positieve reacties: bij het beenmerg met rundstartaar werd een associatie met The Flintstones gemaakt, bij de snoekbaars was Marcelo Ballardin ‘de gratenkoning’: hij moest niet minder dan 8 visgraten uit zijn mond halen en bij het dessert struikelde Sergio Herman over de pastinaak: “Pastinaak is niet mijn grote vriend en gaat het ook nooit worden. Voor mij mogen die knolletjes ook gewoon onder de grond blijven zitten. ‘t Is leuk gebracht, maar ik vind dit geen dessert.

Het menu van Pino en Claudia krijgt een score van 43 op 60, Wendy en Dominique verlaten de wedstrijd met 35 op 60.

Mijn Keuken Mijn Restaurant
©DPG MEDIA

Ik hoorde sowieso al aan de manier waarop ze de commentaar aan ons overbrachten dat er meer minpunten waren dan bij het menu van Pino en Claudia”, vertelt Dominique. “Het was een heel leuke battle, fantastisch. Ik heb me echt kostelijk geamuseerd. Ik had nooit gedacht – een jaar geleden – dat ik mij in de keuken zo enorm zou amuseren.

Pino en Claudia zijn dolgelukkig en formuleren hun blijdschap met weinig, maar krachtige woorden: “We hebben het gehaald! Yes! Italian power!

Claudia en Pino zijn het derde duo dat in een latere fase een eigen pop-up restaurant mag openen. De opnames van deze fase worden omwille van de maatregelen rond het coronavirus later ingepland en uitgezonden.

Punten van de jury:
voor Pino en Claudia:
Loïc 8, Piet 7, Anne-Sophie 7, Sofie 7, Marcelo 7, Sergio 7 = 43/60
voor Wendy en Dominique:
Loïc 6, Piet 5, Anne-Sophie 6, Sofie 6, Marcelo 6, Sergio 6 = 35/60

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.