Morgan lost op vrijdag 6 november zijn eerste EP ‘Fleurs Confinées’

Morgan
©Universal Music Belgium

Een week na de release van zijn single “Malaise”, brengt Morgan vrijdag 6 november nóg vijf nieuwe nummers uit, gebundeld in zijn allereerste EP: “Fleurs Confinées”. Een EP die de Brusselse artiest volledig zelf schreef, componeerde, producete en opnam tijdens de lockdown van afgelopen voorjaar.

Zes nummers vol melancholie die de dromerige, gevoelige en poëtische kant van Morgan laten zien. Hij gelooft graag dat je de wereld kan veranderen met mooie teksten… en emoties kan delen door middel van liedjes.

“Fleurs Confinées” gaat over dingen die ik meemaak, die ik zie, die me omringen, en die ik voel”. Legt Morgan uit. “Het gaat over mijn liefde en mijn verdriet. Over vrouwen. Over levensvreugde. Het verlies van onze dierbaren. Tijd die voorbij gaat. Frustratie. Discussies tussen koppels. Over het schuldgevoel dat we meedragen als we de wereld voor onze ogen zien aftakelen, maar niet reageren.”

Over Morgan
Op aanraden van een vriend (Elvin Galland, bekend van Mustii, Yaël Naim, Jim Henderson en Eleven) start Morgan in 2010 met producen, op zijn kamer. Even later hokt hij samen met de leden van de Brusselse band Le 77, en bouwen ze een home studio. Morgan wordt beatmaker en dj van de groep. Hij componeert, producet en speelt live met Le 77 en werkt samen met Peet, Blu Samu, Swing en Zwangere Guy.

Na drie albums (‘C’est Le 77’ 2017 – ‘Bawlers’ 2018 – ‘ULTIM’ 2019) en meerdere tournees door Europa en Quebec, begint Morgan aan zijn solocarrière. Hij schrijft, componeert en voert nu zelf zijn eigen nummers uit.

Luister hier naar zijn eerste single ‘Malaise’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.