Rock Herk pleister voor muziekhart

Rock Herk
©Rock Herk

Dit weekend moest het feest van het jaar worden met op het menu een geweldige reeks acts uit binnen- en buitenland. Helaas besliste een vleermuis in China er anders over. Jullie muziekhart bloedt ongetwijfeld even hard als dat van ons en daarom zorgen we op deze Rock Herk hoogdagen voor een pleister op de wonde.

Gisteren warmden we reeds op met een luchtige video gemaakt door Rock Herk presentator Luc Haekens. Vandaag gaan we voor het echte werk. We trokken naar het lege festivalterrein met The Sore Losers en Stijn Meuris om de uitgestelde comeback van Noordkaap en de annulatie van het festival gepast te herdenken. Dat leverde een geweldige video met twee unieke Noordkaap nummers en een kort interview met Stijn Meuris (4x Rock Herk) en recordhouder Cedric Maes (8x Rock Herk).

Er is gelukkig ook goed nieuws. Die geweldige reeks namen die eerder werd aangekondigd is ondertussen zo goed als volledig mee opgeschoven naar 2021 en we voegden alvast twee nieuwe acts toe aan de line-up. De komende maanden wordt nog een 20-tal acts toegevoegd aan de affiche.

En er is nog meer goed nieuws! Ondanks het feit dat 2020 een bijzonder moeilijk jaar is voor de organisatie blijven de ticketprijzen voor 2021 behouden. Voor slechts 56€ heb je reeds een combiticket! Tickets voor Rock Herk 2021 zijn beschikbaar via www.rockherk.be.
Opgelet! De laatste
 jaren was Rock Herk steeds uitverkocht nog voor het festival van start ging. Festivalbezoekers die snel beslissen zijn bijgevolg meteen zeker van een gegarandeerde toegang tot het festivalterrein.

Heb je reeds tickets gekocht voor Rock Herk 2020?
Enkele weken geleden ontving je een mail met de optie om je ticket om te ruilen naar Rock Herk 2021, of indien dat niet past naar 2022. Daarnaast werd ook de optie aangeboden om de aangekochte tickets volledig terugbetaald te krijgen, dit met uitzondering van de boekings- en servicekosten. En waaw! Jullie bewezen nogmaals dat Rock Herk fans een geweldig publiek zijn! Een overweldigende 95% koos meteen voor het nieuwe ticket terwijl slechts 5% zijn ticket annuleerde en koos voor de refund. In deze vreemde tijden is dat jullie pleister voor ons muziekhart. Bedankt daarvoor!

Rock Herk 2021 vindt plaats op 16 en 17 juli 2021 aan de sportterreinen Harlaz-Olmenhof in Herk-de-Stad. Hou de website en Facebookpagina in de gaten voor meer nieuws en meer namen, of schrijf je in op de nieuwsbrief via de website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.