MAMMA MIA! voegt 3 extra voorstellingen toe aan de speellijst.

MAMMA MIA
©Deep Bridge

Maandagvoormiddag verzamelt de cast van MAMMA MIA! en wordt met de start van de repetities een versnelling hoger geschakeld. Ondertussen is de belangstelling in Vlaanderen zo groot dat producent Deep Bridge opnieuw 3 extra data toevoegt aan de speellijst, waardoor je op de zondagen 29 maart en 5 april, én woensdag 1 april ook in de Antwerpse Stadsschouwburg terecht kan voor het muzikale feest.

De voorstelling is opgebouwd rond de hits van ABBA, maar op hetzelfde moment is deze Nederlandstalige versie ook een romantische komedie met een bruisende portie nostalgie en energie. Met Jeroen Van Dyck, Evi HanssenAnn Van den Broeck, Tinne Oltmans, Ilse La Monaca, Helle Vanderheyden, Shana Pieters, Michiel De Meyer, Johan Terryn en regisseur-acteur Stany Crets, staat er een indrukwekkende hoofdcast op het podium. Tickets voor MAMMA MIA!, inclusief de extra voorstellingen, kan je bestellen op www.deepbrigde.be

Het ziet ernaar uit dat MAMMA MIA! één van dé theaterhits wordt in het voorjaar. Op zaterdag 22 februari start de eerste van een reeks try-outs in het Hasseltse Ethias Theater en vanaf 5 maart verkast het gezelschap naar de Antwerpse Stadsschouwburg voor een lange reeks voorstellingen, inclusief de feestelijke première die op zaterdag 7 maart plaatsvindt. Producent Deep Bridge  kreeg toestemming om een volledig nieuwe Nederlandstalige versie te maken.

MAMMA MIA! combineert de grootste hits van ABBA met een humoristisch liefdesverhaal over alleenstaande moeder Donna (Ann Van den Broeck) en haar dochter Sophie (Tinne Oltmans), die op het punt staat om te trouwen met haar verloofde Sky (Michiel De Meyer). Sophie wil dolgraag worden weggegeven door haar echte vader, maar het blijkt niet eenvoudig om te ontdekken wie dat is… Ze wil een antwoord krijgen op haar vraag en nodigt daarom drie voormalige liefdes van haar moeder uit op het Griekse eiland waar ze wonen. Donna wordt compleet verrast door het weerzien met de mannen en staat plots oog in oog met haar bruisende verleden.

Samen met haar jeugdvriendinnen Tanya (Evi Hanssen) en Rosie (Ilse La Monaca) en de bruidsmeisjes (Helle Vanderheyden, Shana Pieters), haalt Donna herinneringen op aan vroeger, aan oude liefdes en aan hun tijd als het zangtrio Donna and the Dynamo’s. Alle bekende ABBA-hits passeren de revue, waaronder ‘Dancing Queen’, ‘Knowing Me, Knowing You’, ‘Super Trouper’ en uiteraard ‘Mamma Mia’.

Het vrouwelijke geweld krijgt tegengewicht van enkele sterke mannen: Michiel De Meyer (Sky) zal de verloofde van Sophie spelen, bijgestaan door zijn vrienden Matthew Michel (Eddie) en Kenny Verelst (Pepper). De drie mogelijke vaders van Sophie worden gespeeld door Jeroen van Dyck,  Johan Terryn en… niemand minder dan regisseur Stany Crets. Wie welke rol voor zich neemt, is nog even een verrassing.

De strakke groepsdansen en heldere zangpartijen worden gebracht door het ensemble, dat bestaat uit Laurenz Hoorelbeke, Jasmine Jaspers, Kars Huijink, Yannick Dijck, Jervin Weckx, Sven Tummeleer, Oonagh Jacobs, Barbara De Winter, Joke Van Robbroeck, Marije Van Sonsbeek, Sarah Goethals en Samantha De Water.

Maandagochtend beginnen we eindelijk aan MAMMA MIA!, een moment waar er in onze WhatsApp-groep al weken naar wordt uitgekeken en afgeteld. Als regisseur-acteur is het een voorrecht om dadelijk met deze fijne selectie te kunnen samenwerken. Wij hebben er zin in, net als het publiek dat nu al aangeeft dat ze massaal op de afspraak zullen zijn, zeker als je kijkt naar de ticketverkoop. Ongelofelijk en vooral hartverwarmend, en ik beloof iedereen dat het bijzonder wordt”, zegt Stany Crets enthousiast.

Tickets voor MAMMA MIA! en de extra voorstellingen op 29 maart, 1 en 5 april kan je bestellen op www.deepbridge.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.