Lee Towers verzorgt dinnerconcerten in ‘zijn’ Rotterdam

Lee Towers
©bfcc

Op vrijdag 21 en zaterdag 22 augustus beleeft Lee Towers twee muzikale avonden dichtbij huis. Hij is dan tussen 20.00 en 01.00 uur te zien in de Maassilo in Rotterdam, gepresenteerd door E&A Events. Tijdens de avond wordt een viergangendiner, inclusief een fles champagne, geserveerd door Famous Flavours. Lee Towers zorgt tussen de gangen door voor de muzikale intermezzo’s. Reserveren kan via www.thedinnershow.nl/leetowers. De minimumleeftijd voor bezoekers, is 18 jaar.

Lee Towers heeft de avonden in de Maassilo met uitroeptekens in zijn agenda genoteerd: “Ook ik heb natuurlijk noodgedwongen geen optredens kunnen doen in de afgelopen periode. Het contact met het publiek heb ik echt gemist en dan is zo’n intieme setting met gasten aan tafels, heel dicht op het podium, een prachtige manier om weer aan de slag te kunnen. Ik hoop dat mijn plezier ook overslaat op de gasten!”

Over E&A Events

De organisatie houdt zich aan de richtlijnen van de Nederlandse overheid & het RIVM. Er is voldoende ruimte om de 1,5 meter afstand te waarborgen tijdens de avonden. Ook neemt de organisatie extra maatregelen rondom hygiëne, zoals desinfecterende zeep bij de toiletten. Respecteer de maatregelen, houd gepaste afstand van elkaar & geniet samen van een spectaculaire avond vol entertainment!

E&A Events organiseert grootschalige (inter-)nationale evenementen. Wat begon met kleinere clubavonden in Amsterdam, is inmiddels uitgegroeid tot festivals met meer dan 100.000 bezoekers in twintig landen. Enkele merken van E&A Events zijn Don’t Let Daddy Know, Kingsland Festival, TIKTAK, de Martin Garrix shows tijdens ADE, Girls Love DJs, Parels van de Stad, Overwinteren Festival & meer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.