Antwerpen: Stad lanceert Antwerp Unplugged, een verrassingsbox voor een zomers dagje Antwerpen

Antwerp Unplugged
©Stad Antwerpen

De Scheldestad bezoeken zonder op voorhand te weten wat er op het programma staat of wat en waar je zal eten en drinken? Wie Antwerpen bezoekt, kan zich de komende twee maanden laten verrassen door alles wat de stad te bieden heeft. Via www.antwerpunplugged.be boek je een actief of minder actief arrangement voor een onverwacht dagje Antwerpen.

Een datum prikken in de periode van 17 juli tot half september, online een verrassingsbox boeken via www.antwerpunplugged.be en de box op de dag van je bezoek ophalen op een afgesproken locatie en uur: zo makkelijk is het om alleen of in gezelschap een onverwachte dag in Antwerpen te beleven.

Wie een verrassingsbox boekt, krijgt immers een volledig geplande dag met twee activiteiten, alsook een lunch, een picknick of een licht diner en een leuke afsluiter zoals een aperitief of een ijsje. Uiteraard houden de activiteiten rekening met de geldende coronamaatregelen.

De Antwerp Unplugged-box kost 49,50 euro per persoon. In die prijs zijn alle activiteiten in de box inbegrepen, ook het eten en drinken. De activiteiten zijn een volledige verrassing maar je kan wel zelf kiezen tussen een actief of een minder actief arrangement. Bij het actievere arrangement is enige lichaamsbeweging vereist, maar je hoeft geen topsporter te zijn. Elke dag is er een van deze twee types beschikbaar voor 20 deelnemers. Snel boeken is dus de boodschap.

Koen Kennis, schepen voor middenstand en toerisme: “Antwerpen heeft voor elk wat wils: keuze te over dus. Met de Antwerp Unplugged-box hebben we een nieuw en uniek toeristisch product: bezoekers kunnen onze stad op een originele manier en zonder zorgen beleven. Een partijtje citygolf in de ochtend, een heerlijke lunch op het Eilandje, een schilderij van Rubens bezichtigen in de namiddag en als afsluiter een aperitief met Scheldezicht? Wie weet! Ook hiermee ondersteunen we de Antwerpse ondernemers in deze bijzondere tijden.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.