Kaartverkoop CATS in nieuwe Luxor Theater (NL) gaat hard

CATS

Na drie uiterst succesvolle weken in het RAI Theater in Amsterdam staat de musical CATS vanaf vandaag tot en met 27 januari 2019 in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Op 20 december beleefde de hitmusical zijn Europese première waarna de voorstelling werd overspoeld met sterren en juichende recensies. De kaartverkoop voor de Londense West End versie van de musical CATS in het Luxor Theater gaat hard. CATS staat slechts twee weken in Rotterdam en is rond Pasen nog twee maal één week te zien in Breda en Groningen.

Het is iets meer dan dertig jaar geleden dat CATS in première in Amsterdam ging met onder anderen Ruth Jacott in de rol van Grizabella. Het is de eerste keer sinds 10 jaar dat de klassieker van componist Andrew Loyd Webber in Nederland te zien is. Marc van Kaam, directeur van het Luxor Theater is erg enthousiast over de komst van CATS naar Rotterdam: “We zijn erg trots dat de Londense West End versie van de musical nu in Rotterdam te zien is. Hierdoor krijgt iedereen in Rotterdam en omstreken de kans om deze klassieker in zijn originele taal in ons theater te zien!”

Het verhaal

De musical speelt zich af op de meest speciale avond van het jaar, waarop de Jellicle katten hun grote bal vieren. Eén van hen zal door Old Deuteronomy worden uitverkoren om opnieuw te worden geboren en een nieuw kattenleven te gaan beginnen. Grisabella, de glamour kat die jarenlang de wijde wereld heeft verkend, keert juist deze avond naar huis terug. Ze wil dolgraag weer contact met haar familie, maar tot haar grote verdriet willen ze niets van haar weten. Dan verandert alles: Old Deuteronomy wordt ontvoerd door de schurkachtige Macavity. De katten bundelen hun krachten en bevrijden hun leider, die uitgerekend Grizabella kiest om herboren te worden.

De Engelstalige voorstelling wordt voorzien van Nederlandse boventiteling.

Voor meer informatie en kaartverkoop: www.catsdemusical.nl  en www.luxortheater.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.