Jan Decleir kruipt in de rol van Kerstman in eerste Vlaamse kerstfilm

Familie Claus
©Kinepolis
Op maandag 16 maart starten de opnames van de eerste Vlaamse familie kerstfilm ‘Familie Claus’. De film vertelt het verhaal van Jules Claus die ontdekt dat zijn opa de enige echte Kerstman blijkt te zijn. Niemand minder dan acteerlegende Jan Decleir zal de rol van opa Noël Claus op zich nemen.

Naast Jan Decleir (Noël Claus) en Mo Bakker (Jules Claus) kan ‘Familie Claus’ rekenen op een echte topcast! Niemand minder dan Stefaan Degand, Eva Van Der Gucht, Josje Huisman en Janne Desmet zullen in deze hartverwarmende familiefilm te zien zijn als de excentrieke hulpjes van meneer Claus. Andere namen van de cast worden later bekendgemaakt. De opnames lopen tot einde april.

Synopsis: Jules Claus houdt helemaal niet van Kerstmis. Terwijl zijn mama moet werken, brengt Jules tijdens de kerstvakantie veel tijd door in het speelgoedwinkeltje van zijn opa. Daar ontdekt hij een magische sneeuwbol die zijn wereld voorgoed door elkaar zal schudden en begint hij langzaam steeds meer te houden van de ‘mooiste tijd van het jaar’.

‘Familie Claus’ is de eerste film van productiehuis Dingie dat opgericht werd door Anthony Van Biervliet en Ruben Vandenborre. De film wordt geregisseerd door Matthias Temmermans en gerealiseerd met de steun van Screen Flanders, in samenwerking met de Belgische Tax Shelter, Dutch Filmworks en Kinepolis Film Distribution (KFD).

Kinepolis Film Distribution (KFD) brengt de film op 25 november 2020 in de Vlaamse en Brusselse bioscopen. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.