Studio 100 & KFD stellen release van “100% Wolf” uit

Studio 100
©Studio 100

De release van de nieuwe animatiefilm “100% Wolf” wordt voor onbepaalde tijd uitgesteld. Studio 100 & KFD hebben deze beslissing genomen in het licht van de verscherpte maatregelen ten gevolge van de corona-crisis. Waar mogelijk zullen de geplande vertoningen op 28 en 29/10 wel nog doorgaan. Afgelopen zondag pas ging deze nieuwe prent in première in Kinepolis Antwerpen.

Anja Van Mensel, CEO Studio 100 Benelux: ”Hoewel we deze verrassende animatiefilm heel graag aan het publiek willen tonen, hebben we helaas moeten beslissen om daar nog even mee te wachten. Maar van zodra het weer kan laten wij met veel plezier en ook de nodige trots onze nieuwe Studio 100 held Freddy los in de Vlaamse zalen.”

Met 100% Wolf lijkt Studio 100 opnieuw op weg om een succesverhaal te gaan schrijven. In het Verenigd Koninkrijk, waar de nieuwe familiefilm momenteel al uitgebracht werd, heeft hij aan de kassa’s van de bioscopen de kaap van 1 miljoen pond sterling gerond. Bovendien pronkt de film op een mooie 5e plaats van meest bezochte films. Hiermee laat de prent heel wat bekende kleppers achter zich. Ook in Nederland is de film bijzonder succesvol met reeds meer dan 70.000 bezoekers na slechts 2 weken.

 

100% Wolf
©Studio 100

nieuwe held

Sinds juni is er een nieuwe held in de Studio 100 familie: Freddy, een onweerstaanbare roze poedel die ervan droomt om een echte weerwolf te worden! 100% Wolf is een uniek verhaal over vriendschap, mysterie & humor, gebaseerd op het gelijknamige boek van de  Australische schrijfster Jayne Lyons. Lennart Lemmens zal het hoofdpersonage Freddy van een Vlaamse stem zal voorzien. Hij is trouwens in goed gezelschap want ook Phillippe Geubels en Manou Kersting lenen hun stemmen aan een hoofdpersonage.

verhaal

Freddy en zijn familie bewaren al eeuwenlang een groot geheim. Overdag zijn ze gewone mensen, maar ‘s nachts transformeren ze in weerwolven. Normaal zou Freddy op zijn veertiende verjaardag ook transformeren in een weerwolf, maar dat loopt fout. In plaats daarvan verandert hij in… een roze poedel. Dit betekent het begin van hilarische avonturen, want Freddy heeft ondanks alles maar één missie: bewijzen dat hij voor 100% een wolf is. Tijdens zijn zoektocht beseft Freddy dat hij, ondanks zijn roze, ontplofte kapsel, misschien niet 100% wolf is… maar wel 100% held.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.