GroupWatch: de nieuwe functie om samen Disney+ te kijken vanop afstand

disney+
©disney

Vanaf nu heeft Disney+ een nieuwe functie: GroupWatch. Zo kunnen abonnees gezamenlijk met vrienden en familie naar films en series uit het gehele Disney+ aanbod kijken, zelfs wanneer men niet samen is. Via GroupWatch kunnen tot zeven mensen tegelijk via webbrowsers, mobiele apparaten, geconnecteerde TV-apparaten en Smart TV’s samen Disney+ kijken en ook in realtime reacties met elkaar delen.

“Verhalen komen tot leven wanneer je ze kan delen met anderen en er samen van kan genieten, en in de huidige tijd waar velen nog steeds gescheiden zijn van vrienden en familie, biedt GroupWatch een manier om op een veilige, virtuele manier te verbinden door samen met jouw favoriete personen naar je favoriete Disney+ verhalen te kijken in het comfort van je eigen woonkamer” aldus Jerrell B. Jimerson, SVP Product Management,  Disney+.

Abonnees kunnen gebruik maken van de ervaring door te klikken op het GroupWatch-icoon op de detailpagina van de series of films in het uitgebreide aanbod op Disney+.

Disney+
©Disney

Vervolgens krijgen zij een link waarmee tot zes andere mensen uitgenodigd kunnen worden om samen te kijken. De uitnodigingen dienen verstuurd te worden vanuit een mobiel apparaat of een webbrowser, maar de serie of film kan ook bekeken worden vanaf een geconnecteerd TV-apparaat of Smart TV.

Disney+
©Disney

Dankzij GroupWatch’s gesynchroniseerde weergave heeft elke deelnemer de mogelijkheid om te pauzeren voor een toiletpauze, terug te spoelen om een favoriete scène opnieuw te bekijken of om vooruit te spoelen, en dat voor de hele groep.

Disney+
©Disney

Tijdens het kijken, kunnen de kijkers via de Disney+ app ook in realtime reageren met zes verschillende emoji’s: “like”, “grappig”, “verdrietig”, “boos”, “bang” en “verbaasd”.

disney+
©Disney

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.