Clouseau lanceert gloednieuwe videoclip van nieuwe single ‘Zuurstof’

Clouseau
©Warner Music

Clouseau lanceert gloednieuwe videoclip van hun single ‘Zuurstof’. ‘Zuurstof’ is ondertussen de vijfde single uit hun dertiende Nederlandstalige album ‘Tweesprong‘ dat eind vorig jaar uitkwam. De explosieve videoclip van ‘Zuurstof’ kan je op alle platforms bekijken.

Zuurstof krijgen, lijkt in deze tijden actueler dan ooit. Toch is de single geschreven voor de Corona-crisis uitbrak. ‘Zuurstof‘ gaat namelijk over het belang van liefde in ons leven in welke vorm dan ook. “Want als ik dit niet heb, loopt heel mijn leven fout. Het is de zuurstof die me elke dag in leven houdt”, zingt Koen Wauters. Een mooie metafoor om te zeggen dat liefde ons leven zin geeft.

Het doel van regisseur Davy Bosschem was om dat thema in beeld te vatten. De twee hoofdpersonages, gespeeld door Idalie Samad en Quinten De Smedt, worden quasi weggeblazen. Door alles te laten wegwaaien en door afstand te nemen, krijgen ze ook meer vrijheid om elkaar (terug) te vinden.

Koen over de videoclip:
“‘Zuurstof” is een song die energiek en dynamisch is en daar bruist de videoclip ook van. De videoclip is ongelooflijk explosief en dat is toch ook wat liefde met je doet: een explosie van gevoelens.”

Kris over de videoclip:
“We vonden het bijzonder tof om een uptempo, positief, energiek nummer als ‘Zuurstof’ te vertalen in een videoclip.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.