Dit zijn de Disney Channel Zomer Highlights

Disney Channel
©Disney Channel

Milo Murphy is de achter, achter, achter, achterkleinzoon van de oorspronkelijke Murphy van “De Wet van Murphy”. Milo gaat altijd uit van het onverwachte. Wat er ook mis gaat, Milo is voorbereid op alles, heeft veel kennis, een rugzak vol met spulletjes en hij is eindeloos optimistisch wat er voor zorgt dat iedere ramp verandert in een avontuur.

De uiterst creatieve broertjes Phineas & Ferb geven het startschot van de zomervakantie met de Phineas & Ferb marathon vanaf 4 juli elke zaterdag om 12u20!

Een ideale ochtend voor de kids: wakker worden met de immer opgewekte Milo Murphy en het –daar zijn ze weer– ingenieuze duo Phineas & Ferb.
Dat kan vanaf 6 juli van maandag tot vrijdag een hele zomer lang om 9u05 op je favoriete TV zender.

Bovendien krijgen de grote Phineas & Ferb fans als kers op de taart nog een Disney Channel Original Movie voorgeschoteld: ‘Phineas & Ferb: Dwars door de Tweede Dimensie’ woensdag 15 juli om 9u05, zaterdag 25 juli om 12u20,  vrijdag 7 augustus om 9u05 en zaterdag 22 augustus om 12u20.

De vakantie zou niet geslaagd zijn zonder een wekelijkse afspraak met de beste Disney babysitters ooit: Jessie & Gaby Duran passen op, elke zondag om 10u20!

Ook op Disney Junior kunnen de allerkleinsten nog steeds terecht tot 17 juli voor een Mixed-Up zomer elke maandag tot en met vrijdag van 10u00 tot 16u00 voor een dagelijkse portie Mickey Mouse Doldwaze Avonturen, Bluey, Fancy Clancy, Sofia en PJ Masks!

Phineas & Ferb: Dwars door de Tweede Dimensie

Jessie

Jessie is een plattelandsmeisje met grote dromen die de wijde wereld intrekt om de sterrenhemel in te ruilen voor de stadslichten. Blij om op eigen benen te staan en vastbesloten niet geïntimideerd te worden door New York accepteert ze een baan als babysitter en trekt ze in bij de familie Ross: vader Morgan, een beroemd filmregisseur, moeder Christina, een voormalig topmodel die zakenvrouw geworden is en hun vier kinderen, Emma, Ravi, Luke en Zuri.

Gabby Duran, De Alien Babysitter

Gabby Duran is een brutale, onverantwoordelijke tiener met een grote mond. Op een dag komt ze erachter dat ze een unieke eigenschap bezit waardoor ze met buitenaardse wezens kan communiceren. Ze wordt benaderd door een geheime, intergalactische instantie en moet voor hen aan de slag als alien babysitter. Als dat maar goed gaat…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.