VERSUZ viert 18e verjaardag met livestream op zaterdag 2 mei

VERSUZ
©VERSUZ

HOERA! Club Versuz viert dit weekend z’n 18de verjaardag. In normale tijden gaat dat gepaard met een weekend vol beats, de beste dj’s, een volle dansvloer én verjaardagstaart. Jammer genoeg steekt het coronavirus daar een stokje voor en ook dit weekend blijven de deuren van de club dicht. Versuz zou Versuz niet zijn als ze daar geen creatieve oplossing voor zochten: de discotheek houdt op zaterdag 2 mei een virtueel verjaardagsfeestje en zet resident-dj’s als Delafino, Peter Luts, Kenn Colt, Dave Lambert en Sem Thomasson achter de dj-decks in een (lege) club. Die sets worden uitgezonden – inclusief volwaardige licht- en ledshow – via sociale media. Op die manier kunnen alle clubgangers vanuit hun eigen woonkamer, keuken of slaapkamer meevieren en dansen àlsof ze écht in de club staan. MC Shurakano praat de sets aan elkaar en vertelt je alles over de hoogtepunten van ’18 jaar Versuz’.

De livestream is deze zaterdag te volgen op de sociale mediakanalen van Versuz van 20u tot 00u en belooft een ‘full experience club night’ te worden. Happy birthday Versuz! 

In maart werd Versuz nog door het internationale DJ MAGAZINE bekroond tot ‘beste club van de Benelux’. In de prestigieuze ranking ‘DJ MAG TOP 100 CLUBS’ behaalde Versuz met een 34e plaats z’n hoogste ranking ooit. Dàt en het achttienjarige bestaan van de club, maakt dat er véél te vieren valt.

Geen enkele verjaardag zou onopgemerkt voorbij mogen gaan. Óok niet in tijden van corona. En dus zendt Versuz zaterdag een livestream uit op al hun sociale mediakanalen. Vier uur lang draaien de resident-dj’s de vetste beats en mixen. Dj’s Delafino, Reygel & Peri, Peter Luts, Kenn Colt, Dave Lambert en Sem Thomasson, supported by Sakso & Shurakano, nemen écht plaats achter de dj-booth in Versuz. Zonder publiek op de dansvloer – maar wél met een publiek dat van achter hun computer of smartphone alles volgt. Bovendien is er niet enkel de muziek, het zal lijken alsof je als clubganger écht in de mainroom van Versuz staat, want het wordt een ‘full experience club night’, inclusief geluid, lichteffecten, LED-wall en video. MC Shurakano praat de sets aan elkaar.

Yves Smolders, general manager:  “We pakken elk jaar graag groots uit met onze verjaardag en vieren dan een heel weekend lang feest. Dit jaar zal het ietsje anders zijn, maar wilden het niet zomaar laten passeren. Het wordt een livestream waarbij mensen gewoon vanuit hun woonkamer kunnen vieren. En binnenkort, wanneer we deuren weer mogen openen, vieren we onze verjaardag gewoon nog een keertje. Maar voor nu vragen we onze bezoekers om de maatregelen te volgen en in hun kot te blijven. Tot snel!”

Versuz top 100

Op zaterdag 2 mei zenden zowel TOPradio als Versuz Radio de one and only VERSUZ TOP 100 uit. Op de Facebookpagina van Versuz kan je je favoriete nummers doorgeven die je in de lijst wil zien belanden en op die manier maak je kans op een toegangsticket voor wanneer de club opnieuw de deuren opent.

Op de line-up: 

-20u00 tot 20u40: DELAFINO
-20u40 tot 21u20: REYGEL & PERI
-21u20 tot 22u00: PETER LUTS
-22u00 tot 22u40: KENN COLT
-22u40 tot 23u20: DAVE LAMBERT
-23u20 tot 00u00: SEM THOMASSON

Support by SAKSO & SHURAKANO

Praktisch

‘18 Years Versuz – Live from the club’
Zaterdag 2 mei van 20u tot 00u 

Te volgen via: 
– Facebook Versuz & Versuz Radio
– Instagram 
– YouTube
– Mixcloud

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.