De Kreuners en The Selecter komen naar Wild In’ Park

De Kreuners
©Wild in Park

Vanaf nu kan je via www.wildintpark.be al tickets betstellen. Tickets voor vrijdag 8 mei kosten in voorverkoop slechts 22 euro.

De organisatie lanceerd met Wild in’ Park twee legendarische bands om ons al te doen verlangen naar de zomer en z’n bijhorende festivals.

Voor de 13de editie komen De Kreuners en The Selecter (uk) naar het Wildemanspark.

Vanaf vandaag kan je via www.wildintpark.be al tickets betstellen. Tickets voor vrijdag 8 mei kosten in voorverkoop slechts 22 euro.

Op vrijdag 28 februari organiseerd men in het park een ‘After-work-kick-off-party’ met lekkere burgers, een pintje en een special act! Die avond maakt de organisatie de hele line-up bekend en start de volledige voorverkoop.


The Selecter
©Wild in Park

The Selecter

De band rond queen of ska Pauline Black stond in 2019 40 jaar op de planken.Verwacht van The Selecter een set tjokvol hits, van Three Minute Hero tot Missing Words en van Too Much Pressure tot het onster­fe­lijke On My Radio. Veertig jaar nadat The Selecter voor het eerst op de scene verscheen worden ze nog steeds geleid door iconische frontvrouw Pauline Black en stichtend lid Arthur “Gaps” Hendrickson. En ze hebben nog niks aan anarchie ingeboet!

Een concert van The Selecter is nog steeds een waanzinnig feest waarbij het onderste uit de kan wordt gehaald en er tot op de achterste rij wordt mee geshaket en geskankt. Naast hun oude hits brengt The Selecter ook voortdu­rend nieuwe muziek uit, waarmee ze bewijzen dat ska en de legenda­ri­sche 2-Tone Scene nog even spring­le­vend en relevant zijn als in 1979.

De Kreuners
©Wild in Park

De Kreuners

Lieven Scheire heeft het onderzocht en jawel: De Kreuners zitten in het DNA van elke vlaming. Van Maaseik tot De Panne, van De Poort Van Beveren tot Leuven Centraal beginnen harten te jubelen, gaan tapkranen in overdrive en barsten volksfeesten los zodra Walter, Ben, Axl, Jan en Erik de eerste noten van ‘Nee Oh Nee’ inzetten.

Dat volksfeest eindigt pas vijf kwartier later met ‘Wat was u weer geweldig’! Want dat bent u altijd, en ook De Kreuners stáán er altijd, met  veel goed humeur, en een strakke ‘Allemaal Hits’-set. Wie niet meezingt met ‘Zo Jong’, ‘Dans Wel Met Mezelf’, ‘Chris Lomme’, ‘Ik Wil Je’, ‘Nu Of Nooit’ of ‘Layla’ heeft niet goed opgelet bij de inburge­rings­cursus.

 Ze sloten 2019 met een uitbundig sukses­volle zalentour (diverse search­teams zijn nog steeds op zoek naar het dak van De Roma, Het Depot en de AB).
Daarom ook in 2020 deze zomer op uw festival­po­dium: De Kreuners!
Laat de Goede Tijden rollen!

wild in park
©wild in park

Herent zal weer daveren!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.