Antilliaanse Feesten ‘Piti’ op 12, 13 & 14 augustus

Antilliaanse Feesten
©Antilliaanse Feesten

“Na het laatste Overlegcomité hebben we snel de koppen bij elkaar gestoken. We voelden dat er heel wat mogelijkheden zijn om een waardig festival uit te bouwen. Veel meer dan we aanvankelijk gedacht en gehoopt hadden”, zegt Freya Verschueren van de organisatie.

PITI, Kreools voor “klein”

Onze 38ste editie zal kleiner en anders zijn dan andere jaren, zo zullen er geen bezoekers of bands van over de oceaan over kunnen vliegen. Maar wel aanwezig zijn de vertrouwde ingrediënten die ons festival zo uniek maken: de fantastische Caraïbische sfeer, livebands, dj’s en brassbands, meters dansvloer én onze geliefde camping.

We zijn nog volop bezig met de praktische uitbouw. Het zal een krachttoer zijn om dit op drie maanden tijd uit de grond te stampen. Binnen minder dan 100 dagen is het zo ver, dit hadden we in het begin van dit jaar niet durven dromen.

Tickets van de geannuleerde editie in 2020 worden terugbetaald, aangezien we dit jaar met andere prijzen werken. Tickethouders worden op de hoogte gebracht door Ticketmaster.

De voorverkoop start op dinsdag 1 juni om 20u.

Extra informatie over tickets, line-up en covid-maatregelen volgt zo snel mogelijk op onze social media en op www.antilliaansefeesten.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.