Burna Boy, A Boogie Wit Da Hoodie, Tyga, Lil Durk, D-Block Europe e.v.a. naar OH MY! Music Festival

OH MY! Music Festival
©BFCC

OH MY! Music Festival verhuist. De volgende editie vindt op zaterdag 18 juli plaats op Almere Beach. Op het strand van Almere worden vier podia gebouwd, waarop muziek uit de verschillende muziekstromingen binnen de urban scene worden gebracht. Producent 010 Vision heeft onder anderen (inter)nationale toppers als Burna Boy, A BOOGIE wit da Hoodie, Tyga, lil Durk, Fabolous, Naira Marley, Teni the entertainer, Ms Banks, D Block Europe en Frenna vastgelegd.

OH MY! kende tot op heden succesvolle edities in het Amsterdamse Arenapark. De kaarten voor het afgelopen jaar, waren in een periode van slechts 12 uur uitverkocht. Door dit succes is 010 Vision op zoek gegaan naar een grotere locatie. In Almere Beach is een waardige vervanger gevonden. “Door het snelle uitverkopen, kwamen we er ook achter dat we het Arenapark min of meer ontgroeid zijn. In Almere Beach hebben we een prachtige locatie gevonden, waar we meer bezoekers kunnen ontvangen en op slechts een kwartiertje van onze eerdere plek.”

Burna Boy, momenteel de meest succesvolle Afrikaanse artiest wereldwijd, heeft het afgelopen jaar verschillende grote muziekprijzen gewonnen. Zijn album ‘African Giant’ is zelfs genomineerd voor een Grammy Award. Dit is een van de meest prestigieuze muziekprijzen ter wereld. Deze Nigeriaanse grootheid zal met zijn muziek het strand van Almere in exotische sferen brengen.

Naast Burna Boy schitteren ook de eveneens succesvolle A Boogie Wit Da Hoodie, Tyga, Lil Durk, D-Block Europe, Fabulous, Naira Marley en Teni op de line-up van het festival. Dit zijn de eerste namen die naar buiten zijn gebracht, volgende maand volgt er nog een tweede line-up release met o.a. nog meer nationale- en internationale liveacts en dj’s.

Naast de vier verschillende stages, waaronder een grote mainstage, afrostage en oldschool stage, is er dit jaar voor het eerst ook een ‘Silent Disco’ te vinden op het terrein van OH MY!. Tevens is er een ontzettend groot foodcourt met een lokaal en multicultureel karakter. Als de festivalbezoekers zich even willen onttrekken aan alle drukte kan dit met – of natuurlijk zonder – een waterpijp bij de speciale relax area.

Tickets voor OH MY! Music Festival zijn maandag 27 januari, 12.00 uur, beschikbaar vanaf € 72,95 (€ 69,95 + € 3,00 service fee). De volledige line-up (per stage) wordt binnenkort bekend gemaakt. Meer informatie is te vinden op de website van het festival: ohmymusic.eu

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.