400.000 kerslichtjes, 30.000 kerstballen én 10.000 miniatuurauto’s in Huizenjagers

Huizenjagers
©VIER

Van maandag 5 oktober tot en met donderdag 8 oktober – gaat de zoektocht naar droompanden verder in het gezellige Limburg. Makelaars Gert, Diane en Yorick halen hun beste verkooptrucs boven, want ze moeten onder andere op zoek naar een woning met stockageruimte voor een verzameling van maar liefst 10.000 miniatuurautootjes. En alsof dat nog niet moeilijk genoeg is, doen kandidaat-kopers Jurgen en Jan er nog een schepje bovenop: zij hebben nood aan een pand waar ze 400.000 kerstlichtjes, 30.000 kerstballen én 40 kerstbomen in kwijt kunnen.


Makelaars

Huizenjagers
©VIER

Aflevering 1 op maandag 5 oktober

Bart, Katelijne en hun kinderen zijn een nieuw samengesteld gezin. Deze bende van vijf is op zoek naar een huis in het centrum van Hasselt, binnen de ring. Ze willen in een groot herenhuis of villa met en ziel wonen. Graag 4 slaapkamers, 2 badkamers en een tuin. Budget: 550.000 euro.

Aflevering 2 op dinsdag 6 oktober

Jurgen en Jan wonen samen in Alken boven hun zaak van kerstdecoratie. Hun woning wordt nu echter wat te klein en daarom zijn ze op zoek naar een pand waar ze hun 40 kerstbomen, 30 000 kerstballen en 400 000 kerstlichtjes kunnen stockeren. Daarnaast willen ze een grote loft waar ze zelf in kunnen wonen. Budget: 350.000 euro.

Aflevering 3 op woensdag 7 oktober

Patrick en Sabrina zijn al 19 jaar getrouwd en hebben vier kinderen. Ze zijn dus op zoek naar een groot huis met ene leuke tuin. Maar wat het extra moeilijk maakt, is dat Patrick 10.000 miniatuurautootjes heeft verzameld en die moeten mooi uitgestald worden. Ook Sabrina wil een plek voor haar elfen- en drakenbeelden. En op de koop toe moeten de 8 oldtimers onderdak krijgen. Budget: 450.000 euro.

Aflevering 4 op donderdag 8 oktober

Michael en Flo zijn twee jonge politie-inspecteurs die samen met hun zoon en hond op zoek zijn naar een woning. Flo heeft een zware operatie aan haar onderrug gehad en kan dus geen trappen doen, het huis moet dus volledig gelijkvloers zijn. Ze moeten beneden kunnen leven en slapen. Ook willen ze graag een tuin, de hond heeft ruimte nodig om te lopen en Flo werkt al eens graag in de tuin. Budget: 400.000 euro.

Makelaars staan voor grote uitdagingen in nieuwe week Huizenjagers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.