Zwangere Guy, Panda Dub, Little Simz & Mayra Andrade toegevoegd aan #CoulCaf2021

#CoulCaf2021
©CoulCaf2021

De vaccinaties schakelen een versnelling hoger, de eerste grootschalige testconcerten in het buitenland bleken een succes en sneltesten worden steeds nadrukkelijker vernoemd als bijkomende oplossing voor livemuziek. Kortom, er is licht aan het einde van de tunnel!

Vandaag krijgt dat licht meer kleur door de volgende 4 nieuwe acts voor #CoulCaf2021Vrijdag 25 juni wordt alweer een Brusselse hoogdag want dan komt de onvermijdelijke Zwangere Guy het beest loslaten. Zij die daar zonder kleerscheuren uitkomen kunnen zich verder gaan uitleven op de pompende beats van Franse dubmeester Panda Dub.

Zaterdag 26/6 verwelkomen we de reeds voor 2020 aangekondigde Queen of Brithop, Little Simz, voor een ongeziene rapdemonstratie. Meer vrouwen-power krijgen we die dag van de Kaapverdische Mayra Andrade, wiens eclectische afrobeats de zomer definitief zullen inluiden.

Zij vervoegen 6 eerder aangekondigde parels op Couleur Café 2021. Binnenkort volgt een nieuwe lading!

Bekijk de line-up

Tickets

Natuurlijk zijn alle tickets voor Couleur Café 2021 en een ruim aanbod aan merchandising intussen makkelijk verkrijgbaar via de ticketshop. De prijzen zijn onveranderd gebleven t.o.v. 2020.

Dagtickets: €48 (inclusief €4 reservatiekosten)
Combi 3 Days: €95 (inclusief €5 reservatiekosten)
Combi + Camping: €109 (inclusief €5 reservatiekosten)

Het Brussels transport met de MIVB is gratis dankzij de Event Pass code bij het ticket. De NMBS-code geeft tickethouders van vrijdag 25 tot en met maandag 28 juni 50% korting op alle treinritten in België.

Ticketshop

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.