Gene Thomas – Het Zit In Iedereen (uit Liefde Voor Muziek)

Gene Thomas
©Cnr Records

Vrijdagavond werd op VTM een speciale uitzending van ‘Liefde voor Muziek’ uitgezonden die volledig in het teken van Rode Neuzen Dag (de goeddoelactie van VTM, Qmusic, HLN en Belfius) stond. Het werd een wat atypische uitzending waarin de kandidaten van de recentste editie voor één keer geen hits van mekaar zongen. Het waren echter 7 jongeren die de playlist van deze speciale uitzending bepaalden.

In de uitzending zong elke artiest speciaal voor één jongere een nummer dat voor hem/haar een speciale betekenis heeft. Want muziek is niet alleen de rode draad van Liefde voor Muziek, maar ook van Rode Neuzen Dag 2020 – omdat muziek helpt.

De 7 jongeren zijn tussen 18 en 21 jaar en hebben elk een opmerkelijk parcours op sociaal, fysiek of mentaal vlak. Zo ontdekte Gene Thomas dat hij en de 20-jarige Roy uit Bree exact dezelfde humor hebben.
Roy verloor bij een ongeval zijn twee benen en een arm. “Roy is iemand die zo positief in het leven staat”, aldus Gene Thomas, “met heel veel humor en zelfrelativering.” Volgens Roy is hij sinds zijn ongeval niet veel veranderd: “Vanbinnen toch niet”, vult hij aan, “Het is gewoon minder uiterlijk. Letterlijk: minder benen, minder armen.”

Gene bracht speciaal voor Roy een Nederlandse vertaling van ‘Demons’ van Imagine Dragons, in het Nederlands werd dat ‘Het Zit In Iedereen’. Het nummer bleek Gene zo goed op het lijf geschreven dat het prompt wordt gebombardeerd tot nieuwe single.

“HET ZIT IN IEDEREEN (uit Liefde Voor Muziek)” van GENE THOMAS is nu beschikbaar als digitale download en via de courante streamingkanalen o.a. via https://VA.lnk.to/HetZitInIedereen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.