WALIBI zoekt Nederlandskundige medewerkers

walibi
©walibi

Het is nog even wachten op groen licht van het Overlegcomité voor de opening van pretparken. Toch wordt in Walibi Belgium alles in gereedheid gebracht voor het nieuwe seizoen. Het park gaat op zoek naar 600 – bij voorkeur – Nederlandskundige medewerkers via een digitale aanwervingscampagne.

Walibi Belgium en Aqualibi zijn op zoek naar 250 seizoensmedewerkers en 350 studenten om het team te versterken. De nieuwe themagebieden en attracties lokken een divers familiaal publiek, waaronder heel wat bezoekers uit Vlaanderen. Om dit groeiend publiek te verwelkomen, zoekt het park medewerkers die het Nederlands machtig zijn. Als meertalige medewerker kan je aan de slag aan het onthaal en de kassa’s, bij attracties en restaurants, of in de shops.

“In Walibi kom je terecht in een dynamische en unieke werkomgeving met veel afwisseling. Je maakt ook deel uit van een hecht en divers team. Kandidaten die zich willen inzetten om onze bezoekers een onvergetelijke dag te laten beleven, verwelkomen we heel graag tijdens de digitale jobdagen.”

Antoine Stasse, HR Manager Walibi Belgium

Door de huidige veiligheidsmaatregelen gaat Walibi op zoek naar zijn nieuw team via een digitale aanwervingscampagne. Het park heeft op dat vlak een voorsprong: sinds enkele jaren wordt de klassieke cv ingeruild voor korte presentatievideo’s. Aan de hand van vragen leggen de kandidaten uit waarom ze de geknipte persoon zijn voor de job. Geïnteresseerden kunnen zich tot en met 28 februari inschrijven via het het digitaal platform.

Nadien worden geselecteerde kandidaten uitgenodigd voor de digitale Job Days. Tijdens deze digitale sessies worden allerlei vragen door de recruiters beantwoord. Ten sotte, kandidaten die ons in hun presentatievideo hebben overtuigd, worden ook uitgenodigd voor een individueel sollicitatiegesprek, dat in het park zal plaatsvinden van 1 februari tot begin maart.

Op www.walibi.be (“jobs”) kunnen geïnteresseerden alle vacatures terugvinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.