Zes boeren proberen de liefde te oogsten op het veld

Boer zkt Vrouw
©DPG MEDIA

Romantiek op een boerderij is niet langer enkel weggelegd voor de razend populaire en trendy barn weddings. Vanaf maandag 31 augustus om 20.35 gaan paardenverzorgster Veerle (30), akkerbouwer en varkensboer Bart (28), perenkweker David (37), pluimveeboer Frits (23), loonwerker en koeienboer Tristan (25) en paardenpensionhouder en akkerbouwer Dries (32) op zoek naar de liefde in Boer zkt Vrouw: Home Sweet Home. Op hun erf, want soms woont de liefde gewoon om de hoek. Veerle en Tristan openen de jacht op een toffe man, David, Frits, Dries en Bart dromen van de vrouw van hun leven.

Dina Tersago: “Wij planten de zaadjes, de briefschrijvers moeten ze water geven en onze zes jonge boeren mogen daarna hopelijk de liefde gaan oogsten. Dit seizoen komt romantiek op de eerste plaats op de boerderijen en zet iedereen het werk voor een stuk aan de kant, want dit avontuur maak je maar één keer mee. Niet alleen de kandidaten moeten hun beste beentje voor zetten, ook onze boeren zelf moeten zich volledig smijten want de inzet is groot: wie wil oogsten, moet zaaien!”

An Lemmens: “Eén ding is nu al zeker: een paardenpension of perenboomgaard was nog nooit zo romantisch! Dit moet de zomer van hun leven worden. Nu moeten onze boeren hun liefde en aandacht verdelen tussen hun dieren of peren, én hun logés. Geen makkelijke klus, maar aan de andere kant: onze boeren hebben véél liefde te geven.”

Voor het eerst lezen de boeren uit dit nieuwe seizoen van de Boer zkt Vrouw-reeks hun brieven zonder de hulp van vrienden of familie. Maar ze staan er niet alleen voor: Veerle, Bart, David, Frits, Tristan en Dries mogen hun post en de leuke video’s die VTM mocht ontvangen, samen bekijken én becommentariëren. Zo kan Tristan op de hulp rekenen van Veerle, die mee voor hem toffe mannen kan spotten. De tien mannen en vrouwen die het meest indruk hebben gemaakt, worden uitgenodigd op de boerderijen voor een speeddate, meteen gewapend met een koffertje. Want ook een primeur dit seizoen: de vijf kandidaten die het meest in de smaak vallen, mogen meteen blijven logeren op de boerderij. De jacht op de harten van de boeren is geopend.

Boer zkt Vrouw: Home Sweet Home, vanaf maandag 31 augustus om 20.35 bij VTM

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.