“WINTERREVUE – EXTRA LARGE” in première …

Winterrevue

14 december stond met stip in de agenda aangeduid bij vele revue liefhebbers. In gala- outfit vergezeld van een opvallend EXTRA LARGE accessoire trokken ze naar de EXTRA LARGE rode loper voor de reünie van Caals en van Vooren.  Het was maar liefst 13 jaar geleden dat beiden nog samen in een revue schitterden. Regisseur Stany Crets leverde een feesteditie af waarbij alle registers werden open gezet om er een legendarische “EXTRA LARGE” belevenis van te maken. Orkest, muziek, humor, show… kregen allemaal een extra dimensie. Het publiek heeft er duidelijk zin in, want er gingen al ruim 10 000 tickets de deur uit. Deze succesvolle vijfde editie is een bevestiging van het feit dat het genre “revue” (dankzij de WINTERREVUE) springlevend is. Gelukkig speelt deze WINTERREVUE – EXTRA LARGE nog tot en met 12 januari 2020. Snel wezen is de boodschap voor wie nog een ticket wil scoren. Meteen een garantie op drie uur lang heerlijk genieten van deze classy, spetterende, live show waarin Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Laurenz Hoorelbeke, Helle Vanderheyden en special guest Luc Caals het beste van zichzelf geven in talloze live-acts en sketches.


Winterrevue


THEATERTAINMENT PRESENTEERT | WINTERREVUE – EXTRA LARGE

winterrevue

Geen winter in Antwerpen zonder een WINTERREVUE! Traditiegetrouw creëert regisseur Stany Crets  deze winter een wervelende show in Theater Elckerlyc, en dat voor maar liefst de vijfde keer. De ultieme feesteditie! Dit seizoen zal alles dan ook nog groter én nog spectaculairder zijn: meer muzikanten, meer voorstellingen, meer glitter, meer glamour, meer humor,… Kortom, deze editie wordt EXTRA LARGE! De vorige editie lokte maar liefst 12.000 enthousiaste bezoekers. De verwachtingen voor dit jaar zijn dus hoog gespannen, zeker nu we al de kaap van 10 000 tickets hebben overschreden nog voor we in première gingen !

Winterrevue

Niet enkel bedrijven, maar ook families en vriendengroepen zien deze show als hét ideale avondje uit, en daar doet producent Theatertainment graag het nodige voor. Ze halen dan ook alles uit de kast om er een unieke belevenis van te maken. Het publiek wordt ter ere van de feestdagen rijkelijk getrakteerd op een grote portie “feel good” in deze doorwinterde traditie vol glitter en glamour. De energie zal van het podium spatten, en het publiek rechtstreeks aansteken met de vrolijke stemming die de eindejaarsperiode alleen maar feestelijker maakt.

Winterrevue

Winterrevue

Winterrevue

PRAKTISCHE INFORMATIE – WINTERREVUE 2019 – EXTRA LARGE

Winterrevue

WINTERREVUE 2019 – EXTRA LARGE vanaf 13 december 2019 in Theater Elckerlyc. Een productie van Theatertainment.

Regie: Stany Crets – Choreografie: Laurent Flament – Live orkest o.l.v. Eric Melaerts – Styling: Griet Van Landeghem

Met Dirk Van Vooren, Britt Van Der Borght, Patrick Onzia, Ann Van den Broeck, Laurenz Hoorelbeke, Helle Vanderheyden en special guest Luc Caals

Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen.

Tickets:

– Surf naar www.elckerlyc.be/programma, kies WINTERREVUE en klik op ‘TICKETS BESTELLEN’

– Bel onze ticketservice TICKETBALIE op 070 691 002 (max 0,30 euro/minuut) open van maandag t/m vrijdag van 10u tot 18u.

– Ga langs bij de ticketbalie van MEDIA MARKT. Daar kunt u zelf uw plaatsen bepalen en de tickets meteen mee naar huis nemen. MEDIA MARKT – De Keyserlei 58/60 – 2000 Antwerpen – open van maandag t/m zaterdag van 9u30 tot 19u.

– Ga langs bij de ticketbalie van INFO CULTUUR ANTWERPEN – Wisselstraat 12 (hoek Grote Markt) – 2000 Antwerpen – Open op vrijdag en zaterdag van 10u tot 17u.

– Kom naar de ticketbalie van THEATER ELCKERLYC één uur voor aanvang op de dag van de voorstelling.

Data: van vrijdag 13 december 2019 tot en met zondag 12 januari 2020. Feestelijke voorstelling voor genodigden en pers op zaterdag 14 december 2019 om 20u00.

Tarieven: voordelige tarieven in 4 categorieën, reeds vanaf 29 euro, inclusief reservatie- en exclusief order- en verzendingskosten.

Geniet voor de voorstelling van het menu aan de prijs van 69 euro pp in het WINTERREVUE POP-UP RESTAURANT.  Er kan ook op oudjaar gereserveerd worden voor de WINTERREVUE. Gegarandeerd een spetterend feest met heerlijk diner en afterparty tot 4 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.