TMF Awards start ticketverkoop met internationale boyband East 17

TMF
©House Of Entertainment

25 jaar na de allereerste editie van de TMF Awards in de befaamde discotheek Zillion wordt het voor alle TMF-fans opnieuw één groot feest. Op 31 oktober 2024 zakken de populairste TMF VJ’s en de grootste artiesten uit binnen- en buitenland af naar Antwerp Expo, die Zillion-icoon Frank Verstraeten voor de gelegenheid ombouwt en zo zijn legendarische discotheek uit de as laat herrijzen. De ticketverkoop start maandag 24 juni 2024 om 10u via www.tmfawards.tv met extra feestelijk nieuws: de iconische Britse boyband East17 wordt toegevoegd aan de line-up! 

De jubileumeditie van de TMF Awards zal plaatsvinden in Antwerp Expo in Antwerpen op 31 oktober 2024. Niet alleen de mannen van East17 zullen het podium bestormen tijdens de live TV-show op Pickx, maar ook de meer dan 20 bevestigde artiesten waaronder Novastar, Maksim Stojanac, Praga Khan, Hooverphonic, Jasper Steverlinck, Pat Krimson met 2Fabiola, Jelle Van Dael en Evi Goffin van Lasgo, Jessy van The MacKenzie, Sylver, Sean Dhondt van Nailpin, Janez Dedt, Jan Vervloet ft. ICTO, Gabriel Rios, Gers Pardoel, Emmy D’Arc, Gene Thomas, The Starlings, Kate Ryan, Eden met Roos Van Acker, Da Rick en Gustaph. “Verder zijn er ook speciale muzikale eerbetonen aan Whitney Houston, Nirvana, Faithless en last but not least Da Boy Tommy voorzien. Het is en blijft natuurlijk ook Halloween”, aldus Programma Directeur TMF Len Doens.

TMF
©House Of Entertainment

De presentatie is in handen van de originele TMF-crew die opnieuw hun opwachting maken. O.a. Evi Hanssen, Anke Buckinx, Roos van Acker, Stijn Smets, Sofie Engelen, Sean D’hondt, Saartje Vandendriessche, Caren Meynen en Katja Retsin zijn van de partij. Zelfs Frank Molnar komt speciaal voor de gelegenheid overgevlogen uit de VS. Deze keer krijgen de VJ’s van toen versterking van de VJ’s van nu: Maksim Stojanac, Charlotte Leysen en Steffi Vertriest. Drie toptalenten en Pickx+-zendergezichten die zich voor één dag ‘TMF VJ anno 2024’ mogen noemen.

Zillion-baas Frank Verstraeten belooft alles uit de kast te halen om 25 jaar na de eerste editie opnieuw een onvergetelijke avond neer te zetten: “We hebben eigelijk twee events die avond. Na de TMF Awards gaat het feest gewoon door met de UNREAL Halloween After Party. Technisch gezien hebben we immersive sound op de dansvloer en 1.000m2 aan mega ledwalls op en naast het podium inclusief nooit geziene UNREAL set-extensions. Je moet erbij geweest zijn om dit na te kunnen vertellen, dat is ons streven.”

TMF
©House Of Entertainment

Kristiaan Cloots, CEO van STARSKY Agency en organisator van de TMF Awards benadrukt dat het event zowel op TV als in de zaal voor de fans verwennerij wordt as never before: “Deze avond en ongetwijfeld lange nacht worden ongekend spectaculair. De kans om dit mee te maken wil je zeker niet missen. We zijn nog in onderhandeling met andere artiesten, dus we verwachten dat de tickets  de deur uit zullen vliegen. Er snel bij zijn is de boodschap!

We zijn zo blij dat we met Proximus dit event mee mogelijk maken en kunnen uitzenden op onze kanalen. We nemen iedereen terug mee op die nostalgische reis terug in de tijd. De awardshow is een moment waarop iedereen kan schitteren, ons publiek en de sterren van toen en nu. Zeer trots dat het TMF team en Proximus hier de handen in elkaar slaan om iedereen een magische avond te bezorgen, even weg van de dagelijkse sleur en zorgen. Terug naar de goede ouwe tijd“, lacht Krijn Jonckheere, Head of media bij Proximus Pickx.

De ticketverkoop gaat van start gaat op maandag 24 juni om 10u via www.tmfawards.tv. Voor de early birds is er een speciale korting geregeld, maar op=op. Snelheid is key voor zij die het spectaculairste feest van het jaar willen meemaken vanop de eerste rij.

TMF
©House Of Entertainment

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.