Timbaland, David Guetta en Martin Garrix in gesprek op ADE Online

Amsterdam Dance Event
©Amsterdam Dance Event

Het Amsterdam Dance Event en Beatclub onthullen een speciale sessie van “The Evolution of Our Sounds”, dat zal plaatsvinden als het slotevenement van ADE Pro. Het evenement wordt op vrijdag 23 Oktober om 21.00 uur uitgezonden via het ADE Online-platform, en is gratis en voor iedereen toegankelijk. Deze exclusieve blik in het artistieke en creatieve leven van artiesten die een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan de wereldwijde muziekscene, vindt plaats met niemand minder dan de legendarische producer Timbaland, DJ en productiegigant David Guetta, en de toonaangevende Nederlandse DJ en producer Martin Garrix. Het gesprek wordt gemodereerd door BBC Radio1 DJ Danny Howard.

Het trio gaat in gesprek over de artiesten en opnames die hun muzikale universum vormden toen ze opgroeiden, de gebeurtenissen en persoonlijkheden die hebben bijgedragen aan hun kijk op de wereld, evenals hun huidige en toekomstige projecten. Ze zullen ook bespreken wat ze van elkaar hebben geleerd tijdens het werken aan gezamenlijke projecten, hun favoriete studio gear, de workflow in meerdere tijdzones en wat hen zowel muzikaal als cultureel inspireert in de wereld van vandaag. Timbaland bespreekt daarnaast zijn plannen voor de toekomst van zijn platform Beatclub, dat haar activiteiten zal uitbreiden naar nieuwe gebieden. De eerste openbare onthulling van de toekomstplannen van Beatclub komt in de vorm van een competitie voor beatmakers en songwriters, die zal worden georganiseerd in samenwerking met ADE.

Over de competitie:

Timbaland’s Beatclub werkt samen met ADE, BMG, Roland en Ableton voor de ultieme competitie. Dien je beste nummer of beat in en maak kans om ze op Twitch te laten spelen door de legende Timbaland zelf. Hij zal je feedback geven over je tracks en je voorzien van nieuwe gear van Roland en een Ableton Suite pakket om je productie naar een hoger niveau te tillen. En dat is niet alles: BMG geeft je carrière een boost door je uit te nodigen voor hun volgende writing camp met een aantal van hun beste schrijvers en producers. Dien je muziek hier in: www.beatclub.com/ade

Over het Amsterdam Dance Event

Het Amsterdam Dance Event (ADE) is uitgegroeid tot ’s werelds grootste en meest invloedrijke clubfestival en conferentie voor elektronische muziek, met meer dan 2,500 artiesten 400,000 in 2019. ADE biedt dit jaar een gratis toegankelijk, online livestreaming programma in Oktober. Zoals altijd staat ADE middenin de wereldwijde elektronische muziekindustrie met een programma dat zich focust op het bieden van iets uitzonderlijks voor elk type bezoeker. Met DJ-sets, live muziek, kunstprojecten, filmpremières, studio tours, masterclasses en veel meer, presenteert ADE 2020 het gehele spectrum van elektronische subgenres en een breed scala aan artiesten. Meer informatie over ADE vind je hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.