Fakkeltheater stelt van 27 augustus tot eind januari 2021 zalen gratis ter beschikking

Fakkeltheater
©Fakkeltheater

Op 27 augustus 2020 opent het Fakkeltheater, na bijna zes maanden gesloten te zijn, opnieuw de deuren! Omdat de culturele wereld zo hard getroffen is door COVID-19, heeft het Fakkeltheater beslist om vanaf 27 augustus tot en met eind januari 2021 de zalen gratis ter beschikking te stellen voor professionele artiesten en organisaties. Op die manier zorgt het Fakkeltheater voor een warme heropstart van de culturele sector.

Beperkte capaciteit en respect voor alle maatregelen – Bereid uw bezoek voor.

Fakkeltheater
fakkeltheaterf

Het Fakkeltheater is geopend, maar met beperkte capaciteit en volgens alle voorgeschreven veiligheidsmaatregelen die nog steeds van kracht zijn. Voorlopig openen enkel de Rode en de Zwarte Zaal. De Kleine Fakkel (keldertheater) en het Theatercafé blijven gesloten. Het publiek kan dus in alle veiligheid komen genieten van een uitzonderlijk gevarieerd en exclusief theateraanbod. Het Fakkeltheater staat te popelen om opnieuw publiek te mogen ontvangen, maar een theaterbezoek zal er tijdelijk een beetje anders uitzien. Er wordt gespeeld op amper 1/3 van de normale capaciteit. Dit om de social distancing te verzekeren.Ook het  dragen van een mondmasker is verplicht. De foyers zijn geopend, maar er wordt gewerkt met verplichte reservering van tafels.

Tip voor het publiek: check onze website en lees de veiligheidsvoorschriften vooraleer u uw tickets reserveert: www.fakkeltheater.be


Tientallen topvoorstellingen: opbrengst integraal voor de artiesten.

Het Fakkeltheater zorgt voor een exclusief en gevarieerd aanbod van theater, comedy, musical, klassiek en café-chantants. De opbrengst van de ticketverkoop gaat integraal naar de desbetreffende artiesten!

“De Contactspeurder” van en met Jeroen Maes wordt de eerste voorstelling in de Rode Zaal sinds 10 maart 2020. Alle voorstellingen zijn ondertussen helaas uitverkocht.

Maar geen nood, want op 4, 5 en 6 september 2020 spelen Rikkert Van Dijck en Erik Goris de nieuwe komedie “Tiebreak” in de Rode Zaal. Voor deze voorstelligen zijn wel nog tickets beschikbaar.

Fakkeltheater
©Fakkeltheater

Musicaliconen Hans Peter Janssens en An Lauwereins zullen het beste van zichzelf geven in “Op Ons Best” op 8 en 9 september 2020 in de Rode Zaal.

Fakkeltheater
©Fakkeltheater

Een tribute aan de legendarische band Queen wordt op 18 september 2020 in de Rode Zaal gebracht met “A Night With Magnifico – Belgian Queen Experience”.

Een gloednieuwe voorstelling is “Houden Van”, met Gina LisaAndrea Croonenberghs en Sam Verhoeven, begeleid door een 4-koppige live band. Exclusief in de Rode Zaal op 28 en 29 september 2020.

fakkeltheater
©fakkeltheater

Check alle producties op onze website: www.fakkeltheater.be
Hou deze ook zeker volgende week in de gaten, want dan wordt de compleet vernieuwde website van het Fakkeltheater gelanceerd.

De Fakkel-producties keren eindelijk terug!
Op 20 september 2020 start het 16e seizoen van “Hotel Vocal” met Daisy Thys en Sam Verhoeven als sympathieke hosts, immer begeleid door Pol Vanfleteren.
Het nieuwe seizoen belooft meer dan boeiend te worden, met muzikale kleppers als Ann Van den Broeck, Anne Mie Gils, Hans Peter Janssens, Ivann, Barbara Dex, Sandrine en vele anderen.

fakkeltheater
©fakkeltheater

Op 12 oktober 2020 start “Chansons Charmantes” opnieuw, deEddy et les vedettes gezelligste maandagavond café-chantant. Grote namen als Jo Lemaire, Filip Jordens, Anne Mie Gils en Eddy et les vedettes komen dit seizoen langs.

Op 19 oktober 2020 start het 3e seizoen van “Nekka Intiem”, de ideale ode aan het betere Nederlandstalige lied. Grote kleppers vormen Johan Verminnen, het Kleinkunstcollectief, Astrid Nijgh, Sabien Tiels en Kadril de hoogtepunten tijdens dit nieuwe seizoen.

En tenslotte op 8 november 2020 start het 3e seizoen van het licht klassieke zondagochtend concert: “Bellissama”. Gastvrouw Lissa Meyvis ontvangt dit seizoen onder andere Stokman & Vos, Annick Segal, Gwen Cresens Quartet en Ode an die Freunde.

MEER INFO
070 246 036 – www.fakkeltheater.be
Ticketshop: Hoogstraat 12 – 2000 Antwerpen
Van maandag tot en met vrijdag tussen 11u en 17u

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.