Suikerrock presenteert: Factory of Sweetness!

Suikerrock
©Suikerrock

Zon, muziek, zorgeloos zingen en dansen… Hoe hard hebben we daar niet naar uit gekeken! Het ‘full-scale’ Suikerrock festival mag dan wel verplaatst zijn naar 2022, van vrijdag 3 september tot en met zondag 5 september kan je toch proeven van de Suikerrock ‘vibes en sweetness’ op Factory of Sweetness! De terugkeer naar een normale festivalbeleving!

Factory of Sweetness is de kleinere broer van Suikerrock, maar even groot in sfeer, gezelligheid en beleving. De naam dekt de lading volledig, want het evenement vindt plaats aan het T-center van de Tiense Suikerraffinaderij, net buiten het centrum van Tienen. Met de skyline van de fabrieksgebouwen als decor en een uitermate gezellige inkleding, is dit afgesloten privé terrein met zijn 185 jaar geschiedenis ideaal om drie dagen te genieten van ‘het feest van de bevrijding’!

Factory of Sweetness heeft één podium met per dag een andere muzikale richting, helemaal in de lijn van het eigenlijke Suikerrock. De capaciteit van het terrein kan dynamisch aangepast worden, vooral om de bezoeker zoveel mogelijk ruimte en comfort te bieden. Social-distance zal op dat moment, zeker voor openlucht activiteiten, iets uit de geschiedenisboeken zijn. We kunnen dan eindelijk de terugkeer naar ‘normaal’ vieren!

De eerste namen voor Factory of Sweetness worden snel aangekondigd, en vanaf dan zullen tickets beschikbaar zijn. Snel zijn is de boodschap, want de vraag zal ongetwijfeld groter zijn dan het aanbod!

Het einde van de strijd tegen het coronavirus is in zicht. We kijken reikhalzend uit naar de zomer van 2022 voor een full-size Suikerrock, en in de tussentijd is er ‘Factory of Sweetness’ waar we samen met jullie al een beetje de Suikerrock ‘vibes’ zullen voelen en de ‘sweetness’ proeven! Hou het in de tussentijd veilig en gezond, en laat je zeker vaccineren, want dat is het ultieme ticket voor de terugkeer naar normaal!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.