Agon!e van Christian De Coninck verschijnt 18 september (Bestel je BOEK hier!)

Christian De Coninck
©VBK

Brussel maakt zich op voor de nationale feestdag. Stijn Goris is verantwoordelijk voor de bewaking van het Paleizenplein. Dat is het centrale punt tijdens het defilé. Een van de militairen die het defilé mee organiseert, pleegt onverwacht zelfmoord, wat de uitvoering bemoeilijkt.

Ondertussen vinden in Brussel al enkele weken gewelddadige overvallen op apothekers plaats. Goris heeft een jonge officier met het onderzoek belast, maar wanneer de overvallers steeds driester te werk gaan en er dodelijke slachtoffers vallen, neemt Goris het heft in handen. Daarbij komt nog eens dat er overal in Brussel bombrieven ontploffen.

Stijn Goris en Pauwels krijgen het tij maar niet gekeerd en wanneer de zelfmoord van de militair een moord blijkt te zijn, is het hek helemaal van de dam. Zijn al deze gebeurtenissen toeval of is er iets groters aan de hand?

Thrillzone over Ze noemden hem God:

‘Wat naast de twee verhaallijnen Ze noemden hem God ook interessant maakt is dat je het Brusselse sfeertje mee krijgt. Er wordt zelfs in het Brusselse dialect gesproken. Het geeft extra dynamiek en sfeer aan het verhaal.’

Agon!e is een uitgave van Houtekiet. ISBN 9789089248763, prijs 19,99 euro. Verschijnt ook als e-book

BESTEL JE BOEK HIER!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.