Speel jij straks mee in ‘School Of Rock – The Musical!’

School Of Rock - The Musical
©The Singing Factory

Tewijl de theaters nog noodgedwongen de deuren moet gesloten houden omwille van Covid-19 zitten ze bij The Singing Factory absoluut niet stil.


In het najaar van 2021 krijgt The Singing Factory de eer om School of Rock voor het eerst in België te brengen. De musical van Andrew Lloyd Webber was al te zien op Broadway en op de West End, maar nog niet in de Benelux.

JIJ kan meespelen in deze fantastische rockmusical. Schrijf je in via onderstaande link. De eerste ronde vindt volledig digitaal plaats.

WIE ZOEKEN WE? KINDEREN EN JONGEREN

We zoeken in de eerste plaats (uiteraard) een hele hoop kinderen en jongeren. Ben je geboren tussen 2005 en 2009? Dan maak je kans. Je hoeft geen professionele ervaring te hebben. Lees hieronder de rolbeschrijvingen, of doe auditie voor het ensemble. Meer info vind he HIER!

WIE ZOEKEN WE? VOLWASSENEN

Naast de jongeren gaan we ook op zoek naar volwassenen. Twee professionals, aangevuld met enkele amateurs. Ben je ouder dan 21? Dan maak je kans. Meer info vind he HIER!

HOE GAAT DE AUDITIE IN ZIJN WERK?

De eerste ronde gebeurt volledig digitaal. Je schrijft je in via de knop bovenaan deze pagina. Je stuurt een video in waarin je 1 minuut van een Nederlandstalige musicalsong naar keuze brengt. Dat doe je voor 1 augustus.

Eventuele volgende rondes zullen gebeuren op het moment dat dat op een veilige manier kan.

Succes!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.